První plastická operace Lucie Šlégr. Není se čeho bát, zubař může být horší, napsala

Lucie Šlégr (40), dříve Králová, se na sociálních sítích pochlubila fotkou po plastické operaci očních víček. Zákroku se hodně bála, už ho má ale za sebou a popsala, že není nijak zvlášť bolestivý.

Jako třiadvacetiletá vyhrála v roce 2005 titul Miss České republiky. I po letech vypadá trojnásobná maminka Lucie Šlégr výborně, přesto se rozhodla pro malý plastický zákrok, a sice úpravu očních víček. Plánovala ji už delší dobu, ale brzdou byl strach, který podpořily i negativní zkušenosti jejích sledujících, o které se s ní dělili na sociálních sítích.

Musím říct, že jsem se toho nejdřív hodně obávala, protože jsem si v nemocnicích nikdy moc nepoležela, nikdy jsem neměla nic zlomeného, nemám ani zkušenost s operací, takže jsem to dlouhou dobu brala tak, že je to zbytečné riziko, uvedla pro ŽivotvČesku.cz.

Mohlo by vás zajímat: Děti na dovolenou nepatří. Lucie Šlégr vyškrtla syny a užívá si hrátky s manželem

„Nevěřila bych, že jsme stále v době, kdy se zákrok razantním způsobem nepovede… je mi to moc líto…ale prosím, je doba internetu atd. Ověřujte si lékařské pracoviště než někomu svěříte své tělo,“ vyzvala Lucie Šlégr své sledující na Instagramu. Ne každý má totiž s plastickou operací víček tak dobré zkušenosti, jako nyní ona. Za pár dní půjde na vyndání stehů a vypadá to, že bude vše v pořádku.

Lucie Šlégr se po výhře Miss ČR začala věnovat charitě a založila organizaci zaměřenou na seniory. Má dva syny Richarda (13) a Roberta (16) se Zdeňkem Kaufmannem, kterého si vzala v roce 2008. Dalšího syna Rona má s hokejistou Jiřím Šlégrem (51), se kterým se vzali v roce 2015. Jiří Šlégr má z předchozího vztahu dceru.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.