Celebrity

23. října 2022 12:47

Vanesa Havlíková

Vnadná miss Lucie Šlégr provokuje na dovolené: Postavu má stále výstavní

Bývalá česká miss Lucie Šlégr (upozornila nedávno redakci Prima Ženy, že její jméno se píše bez koncovky) si aktuálně zpříjemňuje pochmurné podzimní počasí společně se svým manželem Jiřím Šlégrem (51) na romantické dovolené na Maledivách. To, že je bývalou královnou krásy trojnásobná maminka rozhodně nezapře. Svou figuru předvedla pouze v plavkách a její vnady jí mohou závidět o generace mladší ženy.

Dnes čtyřicetiletá dáma sice zářila v soutěži krásy už v roce 2005, ale svou postavu si stále udržuje. Tělo tentokrát pouze v titěrných bikinách vystavila na dovolené v exotických Maledivách a ukázala více než svůj útlý pas.

Dovolená tentokrát bez dětí

Manželé Šlégrovi obvykle na dovolenou jezdí společně se svými třemi dětmi, dvě děti má Lucie z prvního manželství, třetího syna Ronyho si pak bruneta pořídila se svým druhým manželem před necelými třemi lety.

Tentokrát si ale pár udělal dovolenou bez dětí a užívají si tak průzračnou vodu a bílé písčité pláže jen spolu.

„Můj manžel slavil před rokem a půl své kulaté životní jubileum. A byli to právě naši kamarádi, zhruba přes 100 lidí, kteří se složili a manželovi dopřáli tento bombastický výlet. Můj muž vždycky říkal: “Už jsem toho v životě hodně viděl, ale Maledivy jsou pro mě nejvíc. A tak díky vám máme z malých divů velké divy,“ svěřila se kráska pro web Super.cz

Třetího potomka Lucie Šlégrová tajila skoro půl roku:

Legraci si ze sebe umí udělat

Přestože Maledivy vybízí zejména k focení perfektních snímků, které návštěvníci následně umísťují na své sociální sítě, Lucie jako první zveřejnila pro ni fotku nejvíc typickou.

„Se z těch Malediv očekávají buď nějaké zamilované nebo sexy fotky. Bych teda s dovolením začala nějakou pro mě typickou, no,“ vzkázala maminka svým sledujícím na Instagramu.

„Doufám, že si čtenář všimne, jak mi ta maska ladí k plavkám,“ napsala poté ke snímku s potápěčskou výbavou na obličeji. „Proto se mi tady tak líbí, že člověk ten ksicht prostě tolik neřeší,“ doplnila na závěr.

Sdílejte článek
Štítky plavky pláž Maledivy dovolená Instagram krása manželé postava maminka Jiří Šlégr Česká Miss Ráj dekolt Lucie Králová Lucie Šlégrová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.