Celebrity

22. listopadu 2022 11:20

redakce Prima Ženy

Jaromír Jágr bude mít na pohřbu tatínka velkou oporu. K rakvi ho doprovodí partnerka

Jágrovi umřel tatínek

Hokejová legenda Jaromír Jágr (50) se v úterý v pravé poledne rozloučí se svým milovaným otcem, který ve věku 82 let po dlouhém boji podlehl zákeřné rakovině. Na pohřbu se objeví také současná Jágrova partnerka Dominika Branišová (28), jejíž jméno figurovalo i mezi pozůstalými na parte.

Nejtěžší dny v životě zažívá Jaromír Jágr, kterého v kladenském kostele Nanebevzetí Panny Marie v úterý čeká poslední rozloučení s tatínkem. Ten byl pro kariéru hokejové legendy naprosto klíčovým mužem. Právě direktivní přístup Jaromíra Jágra staršího byl pro něj obrovským vkladem a darem.

„Poslouchal jsem jen jeho. A ještě Maria Lemiuxe v Pittsburghu,“ popsal před lety deníku Blesk hokejový útočník vztah s otcem. Když Jágr starší prohrál boj se zákeřnou chorobou, u jeho lože stál slavný syn. Jágr starší tak odešel s pohledem na svou nejbližší rodinu. „Táta si to zasloužil, aby u sebe na konečnou cestu měl blízkou osobu, to znamená maminku, Jardu a jeho sestru Jitku,“ uvedl pro redakci CNN Prima NEWS rodinný přítel.

Do slavné rodiny dnes už patří také Dominika Branišová, která je současnou partnerkou Jaromíra Jágra. Její jméno se objevilo i na parte mezi nejbližšími pozůstalými. A právě sympatická modelka je ženou, u které nyní nalézá Jágr útěchu a lásku. Právě Dominika Branišová by měla být pro hokejistu velkou oporou, až bude do nebe vyprovázet svého milovaného otce.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.