Dominika Branišová o vztahu s Jágrem: Dny tráví u maminky, domů přijíždí až večer

Hokejová legenda Jaromír Jágr (51) se za svou kariéru objevil po boku několika slavných žen. Od roku 2020 ale randí s o 23 let mladší, bývalou modelkou Dominikou Branišovou (28). Přestože si dvojice své soukromí velmi střeží a jen málokdy nechají veřejnost nahlédnout pod pokličku jejich vztahu, nyní se Dominika Branišová rozpovídala o vztahu s hokejistou.

S Jágrem se seznámila v pražském hudebním klubu, kde pracovala jako manažerka. Vztah nejdříve tajili, ale poté, co je několikrát načapali bulvární fotografové, pochlubili se svou láskou na sociálních sítích. Nyní spolu pár tvoří téměř tři roky a zdá se, že jim láska stále jen kvete.

Seznámili se v klubu

„S Jardou jsme se poznali v květnu 2020, začali jsme se vídat, když byly otevřené restaurace, poznávali jsme se. Už v červnu nás ale objevili ve Špindlerově Mlýně. Nebyla jsem na to připravená, takže jsem si ihned smazala sociální sítě. Chtěla jsem se s Jardou poznat tak, jako by to byl běžný člověk, proto jsem dalších tři čtvrtě roku neměla sociální sítě,“ přiznala Dominika Branišová v pořadu Face To Face.

Jágr ji okouzlil převážně svou laskavostí. „On je strašně hodný člověk a strašně se snaží, aby všichni okolo byli šťastní, a někdy je to i na úkor jeho štěstí. Někdy se i on sám trápí kvůli těm věcem nebo těm lidem, takže toho si na něm nesmírně vážím,“ prozradila a dodala, že se vzájemně maximálně podporují.

Přečtěte si také: Jágrova přítelkyně Dominika udělala z hokejové legendy influencera. On ji zaměstnal

Jágr není typický padesátník, věkový rozdíl Dominika neřeší

Přestože je Jaromír Jágr o 23 let starší a právě jejich velký věkový rozdíl je neustále velmi rozebíraný, Dominika v něm problém nevidí.

„Vždycky jsem se pohybovala v okruhu starších lidí, takže je to dáno asi i tím. Nikdy jsem neměla partnera ve svém věku, nedokážu si to ani představit. Kluci v mém věku mi přijdou ještě jako kluci, já jsem vždycky vedle sebe měla ráda muže. Jsem za to ráda, věkový rozdíl zase tak nevnímám. Myslím si, že Jarda není typický padesátník, tam se ten věkový rozdíl jakoby maže,“ objasnila.

Dominice Branišové by to jako nevěstě moc slušelo:

Mohlo by vás zajímat: Udělat si dítě není hrdinství, vychovat ho ano. Ještě je čas, ujistil padesátník Jágr

Společného času nemají na rozdávání

Hokejista je velký workoholik a jelikož je pro něj jeho práce zároveň i koníčkem, tráví mimo domov velké množství času. Společných chvíli si tak dvojice váží o to více a užívají si jeden druhého. Dominika se zároveň stará o Jardovu značku výživových a potravinových doplňků. Do budoucna by s hokejistou ráda založila rodinu.

„Během sezóny to máme nastavené tak, že ráno vždy odjíždí na Kladno, tam zůstává přes den, je i u maminky, večer si jde zatrénovat, takže se potkáváme doma až večer a pak jsme spolu a užíváme si jeden druhého,“ prozradila o společném vztahu Dominika.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.