Celebrity

16. května 2023 21:00

redakce Prima Ženy

Dominika Branišová vidí Jaromíra Jágra jen ráno a večer. Máme rádi svobodu, říká

Dominika Branišová o Jágrovi

Zatímco se Jarda Jágr prohání po ledě, jeho přítelkyně Dominika tráví čas u kadeřníka se svázanýma nohama. Že to zní jako přitažené za vlasy? Celou situaci bývalá modelka vysvětlila v pořadu Showtime a promluvila i o tom, proč se s hokejistou celý den nevidí.

Tomáše Arsova všichni znají jako špičkového kadeřníka, málokdo ale tuší, že si jako dítě prošel peklem. Narodil se totiž se speciální vadou nožiček a bez operace by nemohl chodit. Podobně postižená miminka se s vrozenou ortopedickou vadou zvanou golfová noha rodí poměrně často. Pokud miminko okamžitě nepodstoupí několik operací, čeká ho celoživotní bolest a trápení. Problém na štěstí dnešní lékaři umí vyřešit.

Mohlo by vás zajímat: Tomáš Plekanec by své děti nesvěřil Jágrovi. Jaké s manželkou mají plány po kariéře?

Tkaničková výzva

Člověk s touto vadou se pohybuje, jako byste si svázali tkaničky na botách a snažili se chodit. Proto vznikla takzvaná Tkaničková výzva. Jak probíhá? „Vytyčte si vzdálenost pěti metrů, svažte si boty tkaničkami k sobě, odstartujte a jděte. Vše natočte na mobil, přidejte hashtag #shoelacechallenge. Nominujte tři přátele, kteří musejí tuto výzvu do 24 hodin splnit,“ vysvětluje výzvu Arsov.

„Ta chůze je nemotorná, vratká, bojíte se, že spadnete,“ popsal kadeřník, jak se lidé s tímto postižením cítí. „Zapojil jsem i Domču, protože jsme přátelé už mnoho let a Domča je ten správný člověk, protože taky sportuje a běhá,“ dodal. „Je to náročné, ale je to zároveň sranda, takže doporučuji všem, aby to vyzkoušeli,“ láká Dominika Branišová, která šla do výzvy s chutí.

Přečtěte si také: Dominika Branišová o vztahu s Jágrem. Dny tráví u maminky, řekla

Dominika se svázanýma nohama u kadeřníka, Jarda na ledě

Energická Dominika se s partnerem Jaromírem Jágrem většinu dne nevidí. Legendární hokejista se rozhodl, že ani v 51 letech nepověsí kariéru na hřebík a oznámil, že bude hrát dál.

„My si oba tak sedíme v tom, že máme rádi svoji svobodu. Vidíme se ráno, nasnídáme se spolu a potom se vidíme až večer. Během dne si on dělá svoje věci, já si dělám svoje věci, takže bych ani nechtěla aby byl doma a třeba na mě čekal,“ popsala Dominika Branišová pro Showtime a jedním dechem pokračovala: „Protože já jsem taková, že nevydržím celý den doma sedět a nic nedělat, já to potřebuji mít rozmanité. Takže mě to nemrzí, vím, že ho to baví, je tam mezi klukama... Nemám s tím problém,“ dodala vyrovnaně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.