Celebrity

16. května 2023 21:00

redakce Prima Ženy

Dominika Branišová vidí Jaromíra Jágra jen ráno a večer. Máme rádi svobodu, říká

Dominika Branišová o Jágrovi

Zatímco se Jarda Jágr prohání po ledě, jeho přítelkyně Dominika tráví čas u kadeřníka se svázanýma nohama. Že to zní jako přitažené za vlasy? Celou situaci bývalá modelka vysvětlila v pořadu Showtime a promluvila i o tom, proč se s hokejistou celý den nevidí.

Tomáše Arsova všichni znají jako špičkového kadeřníka, málokdo ale tuší, že si jako dítě prošel peklem. Narodil se totiž se speciální vadou nožiček a bez operace by nemohl chodit. Podobně postižená miminka se s vrozenou ortopedickou vadou zvanou golfová noha rodí poměrně často. Pokud miminko okamžitě nepodstoupí několik operací, čeká ho celoživotní bolest a trápení. Problém na štěstí dnešní lékaři umí vyřešit.

Mohlo by vás zajímat: Tomáš Plekanec by své děti nesvěřil Jágrovi. Jaké s manželkou mají plány po kariéře?

Tkaničková výzva

Člověk s touto vadou se pohybuje, jako byste si svázali tkaničky na botách a snažili se chodit. Proto vznikla takzvaná Tkaničková výzva. Jak probíhá? „Vytyčte si vzdálenost pěti metrů, svažte si boty tkaničkami k sobě, odstartujte a jděte. Vše natočte na mobil, přidejte hashtag #shoelacechallenge. Nominujte tři přátele, kteří musejí tuto výzvu do 24 hodin splnit,“ vysvětluje výzvu Arsov.

„Ta chůze je nemotorná, vratká, bojíte se, že spadnete,“ popsal kadeřník, jak se lidé s tímto postižením cítí. „Zapojil jsem i Domču, protože jsme přátelé už mnoho let a Domča je ten správný člověk, protože taky sportuje a běhá,“ dodal. „Je to náročné, ale je to zároveň sranda, takže doporučuji všem, aby to vyzkoušeli,“ láká Dominika Branišová, která šla do výzvy s chutí.

Přečtěte si také: Dominika Branišová o vztahu s Jágrem. Dny tráví u maminky, řekla

Dominika se svázanýma nohama u kadeřníka, Jarda na ledě

Energická Dominika se s partnerem Jaromírem Jágrem většinu dne nevidí. Legendární hokejista se rozhodl, že ani v 51 letech nepověsí kariéru na hřebík a oznámil, že bude hrát dál.

„My si oba tak sedíme v tom, že máme rádi svoji svobodu. Vidíme se ráno, nasnídáme se spolu a potom se vidíme až večer. Během dne si on dělá svoje věci, já si dělám svoje věci, takže bych ani nechtěla aby byl doma a třeba na mě čekal,“ popsala Dominika Branišová pro Showtime a jedním dechem pokračovala: „Protože já jsem taková, že nevydržím celý den doma sedět a nic nedělat, já to potřebuji mít rozmanité. Takže mě to nemrzí, vím, že ho to baví, je tam mezi klukama... Nemám s tím problém,“ dodala vyrovnaně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.