Celebrity

28. října 2023 18:17

Karolína Oehmová

Hokejový útočník Tomáš Plekanec ukončil kariéru. Jaké jsou jeho další plány?

Tomáš a Lucie Plekancovi o konci své kariéry

Tomáš Plekanec (40) oficiálně ukončil hokejovou kariéru. Jaké jsou plány jednoho z nejlepších hráčů, jaké kdy Česká republika měla? Co chystá do budoucna? Podívejte se na rozhovor.

Hokejový útočník Tomáš Plekanec patří mezi naše nejúspěšnější sportovce. Nyní ovšem oznámil, že svou hokejovou kariéru oficiálně končí. Důvodem jsou obavy o zdraví, hokejista dál nechce na ledě riskovat.

S tím, že jednou pověsí brusle na hřebík, počítal od začátku roku. V únoru reportérce webu Prima Ženy prozradil, jaké budou jeho další plány, až s hokejem sekne. „Doufám, že se nám povede cestovat. Uvidíme, co nám čas dovolí s dětma. Určitě se ale nějakým způsobem budeme věnovat i dál sportu,“ řekl Tomáš Plekanec a podíval se zvídavě na svou manželku Lucii.

Lucie Šafářová na kurtech už jen rekreačně

Lucie Šáfářová tenis pořád miluje, ale s velkými zápasy se už také rozloučila. Ráda si pinkne pro radost. „Na okruh se už vracet nebudu. Přece jenom dvě děti a tenis je náročný, co se týče cestování. Až malý vyroste, budu asi taky dělat něco kolem sportu, možná předávat zkušenosti dál,“ řekla Lucie pro web Prima Ženy.

Ještě jsme se zeptali, zda má Lucie mezi tenistkami kamarádku, které by svěřila i děti na hlídání. Děti by dokázala svěřit Barboře Strýcové. „Určitě Báře a také Andrejce Sestiny Hlaváčkové,“ řekla jednoznačně Lucie a podívala se na svého muže, který už tak rozhodný nebyl. „Tak nevím. Nejsem si úplně jistý, jestli panu Jágrovi bych svěřil děti,“ prozradil se smíchem Tomáš Plekanec a dodal, že mezi hokejisty je spoustu šikovných tatínků, takže by se určitě někdo zodpovědný našel.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.