Celebrity

19. května 2022 12:10

Josef Šťastna

Intimní pohled do rodiny manželů Plekancových: Lucie ukázala, jaký je Tomáš otec

Sportovní manželství jim skvěle klape a spokojená Lucie Šafářová (35) ráda dává občas nahlédnout na to, jak s manželem Tomášem Plekancem (39) fungují jako rodiče dvou malých dětí. Je vidět, že zejména Tomáš je zkušený otec a svého čtvrtého potomka zvládá bravurně.

Bývalá vynikající tenistka přiznala, že šestinedělí je pro ni náročným obdobím a je často unavená. Na svém instagramovém profilu sledujícím prozradila, že někdy by měnila s malým synem Oliverem a celé dny by s chutí prospala a proválela.

Usměvavá dvojnásobná maminka se také pochlubila snímkem, na kterém je jasně vidět, že Tomáš Plekanec zvládá péči o Oliverka opravdu s bravurou. Přeci jen je vidět, že jako čtyřnásobného otce ho už nic nerozhodí. Kromě Oliverka a Leontýnky, které má s milovanou partnerkou, má ještě syny Matyáše (10) a Adama (6) se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (42), se kterou se rozvedl v roce 2020.

Lucie ukázala, jak Tomaš Plekanec zvládá péči o potomka! Jde mu to, že? :)

Posted by Prima ŽENY on Thursday, May 19, 2022

Lucie Šafářová několikrát v minulosti zopakovala, že nebyla důvodem, proč manželství mezi Vondráčkovou a Plekancem zkrachovalo. Pro magazín Showtime jasně uvedla, že svědomí má v této věci zcela čisté.

Vondráčková i Šafářová jsou rády, že se situace uklidnila

Šafářová je také hodně ráda, že se uklidnila situace mezi jejím mužem a jeho bývalou manželkou. Bývalí manželé spolu v současné době poměrně dobře vycházejí, z čehož nejvíce těží a ještě těžit budou hlavně všechny čtyři děti.

Podívejte se, jak Šafářová a Plekanec slavili Vánoce:

„S kluky od Tomáše mám perfektní vztah. Říkají mi teta Šafi. Malá Leontýnka je miluje. Je krásné je vidět pohromadě. Mají spolu moc hezký vztah. Fungujeme jako rodina, což je pro mě nejvíc. Strašně bych si přála, aby to nikdy neskončilo,“ popsala emotivně Šafářová pro Lidové noviny, co pro ni rodinná pohoda znamená. Do velké rodiny tak vlastně patří i Lucie Vondráčková, která rozchod s hokejistou dlouhé měsíce nenesla dobře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.