Celebrity

22. června 2022 13:35

Josef Šťastna

Šafářová ukázala Plekance v něžném objetí s dětmi: Po náročné šichtě si dá sklenku

Po nevydařeném manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (42) našel hokejista Tomáš Plekanec (39) životní štěstí po boku bývalé profesionální tenistky Lucie Šafářové (34). Ta je velmi oddaná své rodině a navíc prokazuje, že má dokonalý smysl pro humor. Fanouškům prozradila, jak její manžel tráví večery.

Vynikající hokejový útočník Tomáš Plekanec má s Lucií Šafářovou dvouletou dceru Leontýnku a nedávno narozeného syna Olivera. Z manželství s Vondráčkovou vzešli synové Matyáš a Adam. Jeho současná manželka dokonce naznačila, že není vyloučeno, že v budoucnu ještě Tomášovi přibyde další potomek. Plekanec je ale zkušený otec a náročnou roli zvládá na jedničku s hvězdičkou.

Lucie Šafářová na svého sympatického manžela nedávno na svém Instagramu práskla, že po náročné tatínkovské šichtě si večer rád sklenku piva či vína.

Situace kolem Lucie Vondráčkové se uklidnila

Bývalá vynikající tenistka také fanouškům na Instagramu přiznala, že šestinedělí pro ni bylo hodně náročným obdobím a cítila se hodně unavená. Prozradila, že měla chuť pořád spát. Ale všechno to odříkání a námaha za radost ze spokojené rodiny rozhodně stojí.

Nejvíc vděčná je za to, že se uklidnila situace kolem Lucie Vondráčkové. Tomáš Plekanec se svou bývalou ženou vychází dobře, což Šafářová ocenila, protože má ráda klid. Bývalá reprezentantka také několikrát uvedla, že rozhodně nebyla důvodem, proč manželství mezi Vondráčkovou a Plekancem zkrachovalo. V minulosti například pro magazín Showtime rázně uvedla, že svědomí má zcela čisté.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.