Sharlota estetické zákroky nepodporuje: Lidé to dělají z nudy, líbí se mi autentičnost

Sharlota, vlastním jménem Šarlota Frantinová (27), patří k nejznámějším českým rapperkám. Kromě hudby miluje ale také módu, především tu extravagantní. Pokaždé dokáže originálně vyniknout a upoutat na sebe veškerou pozornost. V rozhovoru pro web Prima Ženy nyní promluvila nejen o módě, ale i o inspiraci, estetických zákrocích a svém manželovi Lukášovi.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week byl i letos plný inspirativních přehlídek talentovaných designérů a módních návrhářů. Přehlídky si nenechalo ujít mnoho známých tváří, včetně rapperky Sharloty, která redakci Prima Ženy poskytla rozhovor.

Sharloto, kdo je pro vás tou největší inspirací?

Pro mě je největší inspirací život sám. Myslím si, že jsem hodně otevřená všem vjemům a ráda se nechávám inspirovat jak místy, tak hudbou, lidmi, celkově životem jako takovým.

Čtěte také: Elegantní Denisa Nesvačilová a odvážná rapperka Sharlota zářily na večeři Playboye

V dnešním módním světě se hodně řeší téma udržitelnosti, jaký k tomu máte postoj?

Veškeré mé kousky za posledních pět let jsou ze second handu nebo jsou ručně vyráběné. Například i celý dnešní můj outfit je z Vinted. Brýle jsem si také nechávala dělat z druhé ruky. Já jsem vlastně asi jedna z mála, kdo málokdy sežene nějaký kousek, který se mi líbí, ve velkých módních řetězcích.

Utrácíte hodně za módu?

Určitě nejvíc utrácím za oblečení a za jídlo. Myslím si, že tím, že dokážu sehnat věci z druhé ruky, tak ty částky nejsou světoborné. Někdo jde do Pařížské a koupí si tam jedno triko, zatímco já si za tu cenu mohu nakoupit outfit na celý měsíc.

Společně s udržitelností se řeší také estetické zákroky. Jaký na ně máte názor?

Já si myslím, že každý by měl dělat to, co chce a uzná za vhodné. Nikomu do toho nechci mluvit, ale já osobně tomu neholduji a nepodporuji to. Mám se ráda taková, jaká jsem, a líbí se mi u lidí autentičnost. Když to někomu pomůže opravdu v nějakém bloku, tak je úžasné, že ta žena získá více sebevědomí, ale většina těch zákroků je dle mého názoru z nudy. Nevím, co budu zítra dělat, tak si zajdu na pusu. Nikdy to většinou u toho jednoho zákroku nezůstane. Vždy budu podporovat ženy v tom, že jsou krásné takové, jaké jsou.

Přečtěte si: Fashion week: Výstřední Třeštíková, vyrýsovaná Kašáková i Peroutkova košile za sto tisíc

Aktuálně jste v jednom kole, co na to manžel, vadí mu, že na sebe nemáte tolik času?

To je právě ten problém. My jsme spolu hodně často, ale právě jen v tom pracovním prostředí, takže pro ten osobní čas tam tolik prostoru není. Nějak to ale zvládáme. My vždycky máme honičku, je to náročné, ale pak se snažíme to zase dohnat nějakými hezkými aktivitami. Jedeme třeba s kamarády na vodu nebo uděláme opékání buřtů a nabijeme tu energii zase zpátky.

Co vám pomáhá k lepší soustředěnosti?

To je hodně těžké. Já stále poslouchám hudbu, ta mě dokáže krásně naladit. Kdykoliv mám poté volnou chvíli, tak jelikož jsem velký milovník zvířat, snažím se trávit čas s mým pejskem, králíky a načerpat tuhle krásnou energii.

Plánujete nějakou dovolenou?

Teď máme do konce června plno. Prázdniny bych si tedy chtěla nechat volnější. Na podzim bych moc ráda uspořádala tour. Takže přes prázdniny chci hlavně načerpat energii na tyto další krásné povinnosti a projekty.

Podívejte se, jak vypadal letošní pražský týden módy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 5. 2024

Vaše energie se může obrátit ke zkrášlení vašeho domova, Berani. Možná jste se rozhodli vymalovat nebo se vydat zcela novým směrem ve svém vkusu. Plakáty nebo jiné suvenýry z cizích zemí by vás nyní také mohly obzvláště oslovit. Očekávejte, že se u vás někdo zastaví a přinese vám zajímavé novinky, které by mohly rozproudit vaši mysl rychlostí tisíc mil za hodinu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.