Celebrity

17. června 2023 06:00

Eliška Reiglová

Sharlota promluvila o potetovaném těle. První kérka pro ni má hluboký význam

Rapperka Sharlota nikdy nebyla svůdnější. V luxusním prádle předvedla své dokonalé tělo

Sharlota, rodným jménem Šarlota Frantinová, se do širšího povědomí dostala díky albu Sextape z roku 2020 či sexy snímky, které nafotila pro Playboy. Na společenských akcích je pak také nepřehlédnutelná - její outfity jsou výrazné a osobité, stejně jako tetování, které pokrývá celé zpěvaččino tělo. Prozradila, že její první inkoustová ozdoba měla velký význam nejen pro ni.

Sharlota se narodila v září 1996 v Praze. Kariéru započala v roce 2012, kdy vydala úspěšný diskotékový hit zvaný Do rána. První sólo projekt vydala v roce 2015, debutové album pak přišlo o pět let později a rovnou za něj získala zlatou desku. Leckomu je kromě hudby povědomá i z módních rubrik, ve kterých má mnohdy své místo díky extravagantním oděvům.

Móda

Ať už jde o jakoukoliv společenskou událost, Sharlota vždy vyčnívá z davu. Má originální šaty, často nosí také paruky a její líčení nemá chybu. Móda je pro ni dlouhodobě koníčkem a podle toho také vypadá její šatník.

Obrovskou zálibu pak má v Sharlota hlavně v obuvi. „Bot mám třeba 200 párů,“ přiznala oblíbená zpěvačka a raperka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Potetované tělo

Při pohledu na Sharlotu si leckdo všimne, že jen málokterá část jejího těla zůstala nepotetovaná. Každá taková ozdůbka pro ni má smysl, v minulosti tvrdila, že tetováním zakrývá nedokonalosti, ač se mnohým může zdát, že žádné nemá.

„Moji rodiče byli také potetovaní, nepřišlo mi to nic zajímavého, myslela jsem si, že to ani nebudu chtít. Měla jsem to do osmnácti zakázané,“ přiznala zpěvačka. Její úplně první tetování pro ni má dodnes hluboký význam.

„Mám o sedm let mladší sestřičku a nikdy jsme neměly k sobě větší pouto, chtěla jsem jí vyjádřit velkým gestem to, že pro mě moc znamená. Takže první tetování bylo spojeno s mojí sestrou,“ vysvětlila Sharlota.

Focení pro Playboy

Pro Playboy nafotila Sharlota smyslné a zároveň provokující snímky v luxusním spodním prádle, její číslo vyšlo v prosinci 2021 (na video z focení se můžete podívat v úvodu článku). Tou dobou byla teprve zasnoubená, dnes už je z ní spokojená vdaná žena. Manžel ji v ničem neomezuje, naopak jí je velkou oporou.

„Manžel byl nadšený, ten mě v těchhle aktivitách velmi podporuje. Vlastní celé naše hudební vydavatelství. Dělá grafiku, je fighter...“ pěla chválu Sharlota.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.