Celebrity

13. června 2023 13:05

Vanesa Havlíková

Kostka a Mayerová překvapili tolerancí. Milenku si manžel zaslouží, říká Carmen

Petr Kostka a Carmen Mayerová 7 pádech

Herecký pár Carmen Mayerová (78) a Petr Kostka (85) spolu prožili již přes půl století a stále mají lásky na rozdávání. V manželství jim pomáhá humor a především vzájemná tolerance. V rozhovoru s Honzou Dědkem se ukázalo, že milenky svému manželovi schvaluje zejména Carmen.

Před necelým rokem rodiče herečky Terezy Kostkové (46), kterou můžete znát například ze seriálu Pálava, oslavili zlatou svatbu. Carmen je jako manželka velmi tolerantní a své druhé polovičce milenku zcela vážně doporučuje. „No ano, vždyť si ji zaslouží. Podívejte se, co se stane za padesát let. Má bábu,“ šokovala v rozhovoru s Honzou Dědkem Carmen Mayerová.

Naživo prý byl Petr Kostka nafoukaný

„No ale když to máte dovolené, nebaví vás to. A já jsem šetrný,“ odmítl velkorysou nabídku Kostka. Slavní manželé také společně zavzpomínali na to, jak se před lety dali dohromady. „Sbírala jsem podpisy herců, kdykoliv přijeli do našeho města. Pana Kostku jsem nesbírala, toho jsem jenom obdivovala a milovala jsem ho. Pak jsem ho později potkala naživo. Byl takový nafoukaný,“ vyprávěla Carmen Mayerová.

Kromě Carmen Mayerové a Petra Kostky se v 7 pádech Honzy Dědka představil také František Ringo Čech.

„Bylo to v Gottwaldově, dělala jsem zkoušky na nějaký film, prošli jsme restaurací a tam seděl Kostka ve vojenském a přehlížel mě,“ zavzpomínala na 50 let starou událost. „Zdání klame, já ji viděl, měla hezké nohy. Koukal jsem po ní a říkal jsem si: ‚No jo, tohle nikdy nebude. A mám to přes padesát let,‘“ doplnil svoji ženu Petr Kostka.

Carmen manžela okouzlila v divadelním představení

Ještě chvilku trvalo, než po letmém setkání přeskočila jiskra. „Bylo po představení, hrála jsem Šeherezádu, krásný muzikál. On to možná ani neviděl, přišel si o pauze do divadla na decku,“ vzpomíná Mayerová.

Čtěte také: První žena Petra Kostky zemřela tragicky. S Carmen Mayerovou oslaví zlatou svatbu

„Ale kvůli tobě,“ dodal Kostka. „No a prostě jsme se potkali a bylo. Tam to jenom svítilo, pamatuju si to dodnes, bylo to hezké. Pak jsem dělala záskok v Pařížance, takže jsme spolu jezdili na zájezdy, seděli jsme vedle sebe v autě vzadu. Vždy nás na zájezdy vozil pan Hodač, bratr Nataši Gollové, který dělal divadelního řidiče,“ upřesnila Mayerová.

„Říkal: ‚Jednu erotickou zatáčku pro Péťu.‘ A říznul zatáčku,“ navázal na vzpomínky své ženy Kostka. „Pak jsem upekla sekanou, bylo jí nějak hodně a Petr říkal, že by se snad zastavil na tu sekanou…,“ udělala tečku za příběhem spojeným s jejich seznámení Carmen Mayerová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.