Tereza Kostková k životu potřebuje slunce. U moře ji ale zřejmě letos nepotkáte

Tereza Kostková má vysněnou dovolenou doma

Herečka Tereza Kostková (46) vypadá výborně. Za to vděčí nejen genům svých rodičů, ale i režimu, který si pro své tělo nastavila. Jak se udržuje ve formě a kam letos vyrazí s manželem na dovolenou?

Tereza Kostková poslouchá své tělo, a když potřebuje očistu, tak si ji dopřeje. Není ale člověk, který by byl otrokem životních trendů, a možná právě proto si stále udržuje svoji spokojenost a dobrou náladu. „Občas dělám s mužem čajové detoxy, protože na ně máme chuť. Užíváme to spíš pocitově po zimě. Minulý rok jsme ještě detox nedělali, protože jsem necítila tu potřebu. Nejsem úplně člověk spadající do trendů. Snažím se kontinuálně spát a cítit dobře po jídle, proto nemám potřebu se čistit,“ prozradila redakci Prima Ženy.

Vysněnou dovolenou má doma

Víc než zimu má ráda teplo. Slunce ke svému spokojenému životu vážně potřebuje. Ovšem kdo by hádal, že ji potká s manželem u moře na pláži, tak by byl zklamaný. Sluneční paprsky jí totiž bohatě stačí nasávat doma. „Kam vyrazíme na dovolenou ještě netuším, ale s manželem si držíme společné volno. Zatím jsme poměrně usedle hovořili o tom, že budeme doma v Čechách. My tak cestujeme, že představa, že třeba tři týdny nebudu řídit a nebudu jinde než doma,  mně přijde rajská,“ prozradila své plány na léto Kostková, kterou uvidíte také v novém rodinném seriálu Pálava – život zalitý sluncem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.