Celebrity

24. června 2022 08:35

Karolína Oehmová

Tereza Kostková promluvila o synovi: Půjde ve stopách otce, nebo matky?

Tereza Kostková už jako malá toužila po herectví

Úspěšná herečka Tereza Kostková (46) prozradila, jaké profese chtěla dělat, než si v útlém věku vysnila stát na divadelních prknech. Její syn Antonín směřuje také do umělecké branže. Půjde ve stopách matky, nebo otce?

Tereza má s režisérem Petrem Kracikem syna Antonína, který je právě ve věku, kdy by si měl své budoucí povolání pomalu rozmýšlet. Nejspíš ale půjde ve stopách svých rodičů a zůstane také v uměleckém světě. Nikdo ho k tomu ale nevedl.

„Já ho vedu jenom k tomu, aby byl slušný člověk. On se sám vyhraňuje od útlého dětství, to bude mít možná po mně, a pokukuje hodně po filmové režii. Pořád je ale mladý a těch možností má hodně, takže to řekne asi jako dospělý, jestli je to tak silné, nebo zvolí jiné povolání. Zatím je ale ta filmová režie nejsilnější uvnitř i zvenku,“ řekla pro redakci Prima Ženy Tereza Kostková. Ta vystoupila v zábavné show Inkognito, kterou můžete sledovat na iPrima.cz.

Na divadelních prknech chtěla stát od útlého dětství

Ona sama měla jasno odmalička. Profesi herečky si vybrala už v útlém dětství a udělala dobře. Dnes není u nás člověka, který by ji neznal. „Herectví jsem měla vysněné, a abych byla konkrétnější, tak divadelní herectví. Ne že bych nepokukovala po jiné profesi, chtěla jsem být zmrzlinářka, letuška, učitelka, ale v pěti letech jsem se rozhodla, že bych chtěla být herečka. Přála jsem si stát na divadelních prknech,“ prozradila Kostková, kterou již brzy můžete vidět v novém seriálu Pálava.

Ze všech sourozenců je jediná herečka

Pravidelně vystupuje i v divadle Kalich a Palace. Možná právě proto, že je dcerou herců Carmen Mayerové a Petra Kostky, ji divadelní svět tak uchvátil. Rodiče totiž do práce často doprovázela. „To, že mě to obklopovalo, je velice přirozené, a pokud je pravdou, že se v nás lámou geny, tak v tomto případě to bylo sto procent. Ale mám ještě tři sestry a žádná z nich tu profesi nedělá,“ dodala Tereza Kostková s tím, že tak jednoznačné to zase nebylo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.