Celebrity

12. června 2023 18:15

Eliška Reiglová

Mám rád homosexuály, nepletou se nám do ženských, říká František Ringo Čech

František Ringo Čech v 7 pádech

Hudebník František Ringo Čech (79) je kreativní muž, který si na dlouhé vyspávání příliš nepotrpí, to samé u něj platí o hygieně. Pokud ovšem má něco skutečně rád, jsou to krásné ženy... a také homosexuálové, protože ti mu dle jeho slov nelezou do zelí.

František Ringo Čech se narodil v červenci roku 1943 v Praze. Vyučil se radiomechanikem a televizním opravářem, později začal bubnovat v nejrůznějších souborech. Objevil ovšem v sobě nadání nejen hudební, ale také malířské či spisovatelské.

Promrhaný čas

V minulosti se říkalo, že správný chlap se nemyje, je špinavý a smrdí potem. Tato věta je dnes už méně užívaná, ženy mají rády čisté a voňavé muže. Pro některé pány, takzvaně ze staré školy, se však hygiena stala něčím, co dodržují jen proto, že je to správné. Mezi ně se řadí i známý hudebník. „Vstávám ve tři hodiny ráno, když zaspím. Pak přijde pro chlapa úplně promrhaný čas, to znamená hygiena. Zuby, sprchuju se, myju se a považuju tu půlhodinu za promrhanou část mého života. My rockeři to tak cítíme. A pak pracuju,“ řekl František Ringo Čech v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete vidět v úterý večer na TV Prima.

Františka Ringo Čecha nedávno odvezla sanitka do nemocnice:

Čtěte také: Oční lékařka Lucie Valešová o nebezpečí čoček: Jsem jejich absolutním odpůrcem

„Když mám literární období, píšu. Když malířské období, maluju. To trvá tak do devíti. Při tom kouřím doutník, jeden nebo dva. K deváté se mi udělá blbě, protože to je velká síla. Lehnu si k televizi, pouštím si detektivky a u nich průběžně usínám celý den,“ prozradil, jak vypadá jeho běžný den.

Touha po ženách

Ringo Čech spoluzaložil skupinu skupinu Olympic, nejlepší období ovšem nestrávil tak jako jeho slavní kolegové. „Já měl háro, špinavý jsem byl, roztrhaný. Zatímco moji kamarádi vesele souložili, já byl nesmělý chlípník a hrál na bicí. Tak blbý jsem byl. Chtěl jsem být nejlepší bubeník na světě,“ zasmál se při vzpomínce na minulost.

Mohlo by vás zajímat: Vnuk mi vysvětlí, kde si koupit Instagram. Ale dělat to nebudu, říká Jan Vlasák

Oblíbený hudebník, spisovatel a malíř se nikdy netajil tím, že ho vždy přitahovaly krásné ženy. A touha po nich ho stále neopouští. Poddával se jí i přesto, že se oženil, nebyl na to ale sám. Jak přiznal, jeho žena vše tolerovala a občas se mu i tak trochu pomstila. On jí to ale z pochopitelných důvodů nikdy nezazlíval.

„Je to základní mužský pud. Je to dokonce silnější, než když se vám chce na záchod. Ta touha pro krásné ženské. Manželka se s tím smířila. Byla také velmi krásná, jinak by nebyla moje manželka. Občas mi to oplatila. A tak je to správné. Žena má právo chovat se stejně jako chlap. Já jsem velký milovník ženské krásy,“ vysvětlil Ringo Čech.

Čtěte také: Lucia Šoralová o Ondřeji Soukupovi: Problémy máme proto, že vnitřně jsem starší já

Jako velký milovník žen se zároveň netají tím, že homofobie mu nedává smysl a sám vůči lidem, jimž se líbí stejné pohlaví, necítí žádnou zášť. „Já mám rád homosexuály, protože se nám nepletou do ženských,“ řekl rázně.

Oslava kulatin

V červenci letošního roku František Ringo Čech oslaví 80. narozeniny. Kdo by však čekal, že uspořádá velkou party pro mnoho hostů, pletl by se. Stojí naopak o poklidně strávený den v kruhu svých nejbližších. Nepřipadá mu totiž, že by už osmé kulaté narozeniny byly záminkou k oslavě.

Mohlo by vás zajímat: Móda z narozeninové oslavy Felixe Slováčka. Zlatá Vondráčková a pomalovaná Gelemová

„Odmítám jakékoliv oslavy. Nemám to rád. Upeču kachnu, koupím bramborový knedlík a pozvu rodinu. Sníme tu kachnu a je po oslavě. Osmdesátka je tryzna, to není důvod k oslavě. Nemám rád pompézní oslavy. Lidé stojí frontu s dárkama, blbostma, všichni gratulujou neupřímně a přetvařujou se. Ne, nic takového. Rodina, kachna, konec,“ dodal.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.