Celebrity

7. června 2023 16:05

Vanesa Havlíková

Mišík a Jirásková o společném soužití: Jsme unavení jako staří lidé, milujeme televizi

Adam Mišík a Natálie Jirásková v Show Jana Krause

Modelka Natálie Jirásková (18) a zpěvák Adam Mišík (26) spolu tvoří pár již přes rok a nedávno se také přestěhovali do společné domácnosti. V talkshow u Jana Krause se nyní rozpovídali o tom, jak se jim žije, jak obvykle tráví volný čas, a prozradili také, do jaké míry se nechávají ovlivňovat sociálními sítěmi a jak moc jsou na nich aktivní.

Natálie je úspěšnou modelkou a Adam talentovaným a obsazovaným hercem. Není tedy divu, že se mladý pár stal během několika týdnů velmi oblíbeným a vyhledávaným v českém showbyznysu. Přestože ona je o něco mladší, je vidět, že jim to nijak nevadí a dle jejich slov to ani nepociťují.

Čtěte také: Adam Mišík s dcerou Kubelkové Natálií toká na dovolené. Provokují odvážnými fotkami

„To je jen na papíře. Ve skutečnosti mám pocit, že je Natálie mentálně starší než já,“ říká Adam. „Myslím, že my kluci jsme celkově opoždění,“ dodává. Natálie ovšem takové tvrzení ihned zmírní. „Adam je velmi schopný v mnoha věcech. Dokáže také dělat více věcí najednou.“

Společné bydlení

Oba dva jsou velmi vytížení prací i studiem, a když se večer sejdou doma, jsou prý tak unavení, že jejich program zřejmě není o nic pestřejší než ten starších lidí. „Jsme unavení úplně stejně jako staří,“ smějí se oba dva v naprosté shodě. „Zapneme televizi. To já miluju,“ přiznává Adam.

Mohlo by vás zajímat: Je mi jedno, s kým dcera chodí, říká Iva Kubelková

„My jsme s Natálkou rádi za každý moment, kdy můžeme být spolu. Natálka studuje – má těžkou školu – a já vlastně pořád točím nebo někde cestuju po republice,“ popisuje dále Adam, kterého mohli diváci naposledy vidět například v roli drogového dealera ve filmu Banger.

Ovšem to, že by on sám měl s drogami nějakou zkušenost či s nimi experimentoval, odmítá. „V minulosti jsem spolupracoval s interprety z rapové scény. Kolem této komunity se motají lidi, kteří třeba mají takovou ‚brigádu‘, takže jsem to znal,“ vysvětluje, jak se dopracoval k herecky velmi přesvědčivému výkonu dealera. „Lidi mají možná představu, že drogový dealer vypadá strašidelně. Často by to ale člověk do nich ani neřekl. A je to rozjeté už i na středních školách,“ dodává Adam.

Čtěte také: Adam Mišík vzal zamilovanou dceru Ivy Kubelkové na drsný film. V hlavní roli drogy

Moderátora také bude zajímat, do jaké míry je ovlivňují sociální sítě a jak moc jsou na nich aktivní. „Musí být hranicě, co se tam může dávat a co ne. Důležité je respektovat soukromí, ale sociální sítě jsou samozřejmě v dnešní době zlatý důl,“ říká Natálie a naznačuje, že příjmy ze sociálních sítí jsou pro ni svým způsobem příjemným kapesným navíc. „Pro mě je to primárně platforma, kde mohu propagovat to, co dělám, což je hlavně hudba,“ přizná Adam.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.