Celebrity

17. dubna 2023 12:50

Tomáš Durčák

Iva Kubelková má na vztah dcery s Mišíkem jasný názor: Je mi jedno, s kým chodí

Moderátorka pořadu Showtime a bývalá modelka Iva Kubelková (45) už více než 20 let partnerství řešit nemusí, neboť je šťastná po boku podnikatele Georga Jiráska (64). Velmi často se jí ale nyní ptají na vztahy dcery Natálie (18). Na jejího partnera Adama Mišíka (25) má však moderátorka poměrně jasný a stručný názor.

Adam Mišík začal s tehdy ještě 17letou Natálií Jiráskovou randit v létě roku 2022 a teprve několikatýdenní vztah přiznal ve druhé polovině června. Že jde o lásku opravdu velikou, pár záhy potvrdil sestěhováním do společného bydlení. Zároveň se spolu předvedli na filmovém festivalu v Karlových Varech a sdíleli i vášnivé snímky z letní dovolené v Řecku, kde byli i s matkou Natálie Ivou Kubelkovou.

Mohlo by vás zajímat: Adam Mišík dál rozmazluje dceru Kubelkové. K narozeninám jí dopřál velkou romantiku

Právě ta v poslední době opakovaně čelí dotazům, co na vztah své hluboce zamilované dcery říká. Zvlášť například poté, co Adam Mišík před Vánoci sdílel lechtivý snímek přítelkyně, jak spoře oděná zdobí jejich společný stromeček. Moderátorka se nyní odhodlala k reakci – a mnohé svým rodičovským nadhledem zřejmě překvapí.

Podívejte se, jak si Natálie s Adamem umí užívat dovolenou:

Překvapila už tím, že když jí dcera svého nového nápadníka přiznala, nijak zvlášť to nekomentovala. „Nereagovala jsem nijak výrazně. Pro mě je důležité, aby byla šťastná. A je mi jedno, s kým chodí. Pokud je spokojená, akceptuji její výběr,“ prohlásila Kubelková v rozhovoru pro deník Blesk s tím, že se mladým do ničeho nevměšuje a úsměv na tváři dcery je vše, co jí stačí k vlastní spokojenosti.

Čtěte také: Iva Kubelková se snaží dcery naučit, že je v pořádku si něco protrpět

„Koneckonců je to její životní cesta. Co já vím, co všechno si potřebuje zažít. Jsem tu vždy pro ni a ona to ví. Adam se k ní chová hezky a k nám slušně, takže nemám co řešit,“ dodala Iva. O tom, že je Mišík opravdový gentleman a velký romantik, ostatně Natálii i Ivu přesvědčil, když svou partnerku na oslavu jejích 18. narozenin vzal na krásnou cestu do Říma, kde si kromě památek užívali i skvělé italské jídlo a víno.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.