O sex nestál ani na třetím rande. Pak se svlékl a mně bylo trapně, že jsem naléhala

Čtenářky webu Prima Ženy se s námi dělí o méně či více uvěřitelné životní příběhy, které mohou potkat každého z nás. A toto je další z nich...

Po vysoké škole jsem nastoupila do firmy obchodující s výpočetní technikou jako asistentka ředitele. Panu řediteli táhlo na 60 a můj typ rozhodně nebyl. Hodně mě ale zajímal šéf vývojářů, který mi předával pracovní počítač. Jakubovi bylo lehce přes třicet a hned od prvních dnů mě bavil jeho humor. Brzy mi došlo, že mě ten chlap přitahuje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Od 16 let nemluvím s mámou. Kvůli klukovi mi málem urazila ruku

Určitě to nebylo tak, že bych se hned po nástupu na nové pracoviště rozhodla, že Jakuba sbalím. Ale došlo mi, že ho ráda potkávám na chodbě, a taky jsem se přistihla, že když přišly problémy s firemním počítačem, zvedla jsem zadek od stolu a šla to řešit osobně přímo s ním, i když firemní pravidla tvrdila, že schůzky máme sjednávat přes maily. Také jsem si všimla, že všechny moje problémy nejraději řešil Jakub osobně, i když mě mohl předat komukoliv ze svého týmu.

Do firmy jsem nastoupila na konci října. Než jsem se rozkoukala, byl na programu vánoční večírek, na který se mi zprvu ani moc nechtělo. Báječný večer pro mě skončil ve tři hodiny v noci, kdy jsem doslova utekla na taxík. Do té doby jsem seděla s Jakubem na baru a celý večer jsme prokecali. Přišlo mi, že toho člověka znám snad deset let a že mi rozumí více než vlastní máma.

Přečtěte si také: Měla jsem sex se svým bratrem. Byl prostě nejlepší ze všech

Zaujalo mě, že mi Jakub při odchodu dal lehkou pusu na tvář, usmál se, ale nijak netlačil na to, abychom pokračovali někde v nonstopu nebo třeba u něj doma... Říkala jsem si, že slušní muži, kteří na holku netlačí hned první večer, ještě nevymřeli.

Láska na pracovišti není žádnou výjimkou:

V Brně nuda rozhodně nebyla

V lednu se pak konala výstava výpočetní techniky v Brně. Náš ředitel odmítl jet s tím, že ho čeká operace kýly, ale řekl mi, že vše zvládnu sama, ať si udělám poznámky a kontakty a trošku se v tom IT světě rozkoukám. Za vývojáře měli jet Jakub a jeho kolega Roman. Jenže Roman den před odjezdem zjistil, že má covid. Na recepci v hotelu jsme tak stáli vedle sebe s Jakubem a bylo až úsměvné, že jsme oba měli rezervované dvoulůžkové pokoje. Už na recepci padaly vtípky, že firma mohla vlastně ušetřit, že bychom se určitě nějak smrskli...

Celé páteční odpoledne se mi hlavou honily myšlenky, že sama na pokoji spát nechci. Po posledním školení jsem se Jakuba zeptala, zda si někde nedáme drink, že tak nějak nevím, co sama v Brně dělat. „Nezlob se, mám toho plné kecky. Zítra to bude navíc pekelný den. Bojím se, zda náhodou nemám taky covid, jsem unavený jako kotě, půjdu dnes fakt brzy spát,“ vysvětlil mi Jakub s tím, že v sobotu večer možná bude mít sil více. Trošku mě to mrzelo, ale nakonec jsem uvítala, že se taky dostanu brzy do postele a nebudu celou sobotu úplně rozbitá.

V sobotu večer mi ale Jakub oznámil, že je pořád dost ospalý a že to vidí tak maximálně na jedno pivo. Nechtěla jsem vypadat, že ho lovím, tak jsem mu řekla, že toho mám taky plné zuby, podívám se na film a půjdu taky spát. Film ale přehrát nešel. Počítač mi začal hlásit, že není schopný načíst hotelovou wifi. Ano, mohla jsem to řešit přes recepci, ale rychle mi došlo, že počítač sice nespolupracuje s wifi, ale spolupracuje se mnou. Napsala jsem Jakubovi, že mám problém, zda by za mnou na deset minut nezaskočil.

Zkrátím to. Jakub ten večer wifi nenašel. Našel ale moje tajné zóny a já prožila nejlepší orální sex mého života. Neskutečně mě vzrušovalo, že si nechal džíny a sundal si jen triko. Bylo to jako z filmu. Bylo to tak nádherné, že mě ani nenapadlo myslet na to, že mám už třetí orgasmus, a přitom ani nevím, jak ten chlap vypadá od pasu dolů. Probrala jsem se s myšlenkou, že jsem se zamilovala do jeho jazyka. Jakub už byl dávno pryč. Do konce brněnského výjezdu jsem byla jako na obláčku a těšila se, co přinese pondělí. Chtěla jsem mu tuhle nezapomenutelnou noc co nejdříve vrátit.

Neměl čas, neměl chuť, měl tajemství

Jenže v pondělí mi Jakub oznámil, že má celý týden plno práce a na víkend odjíždí za tátou na Vysočinu. Další týden do práce nechodil, covid neměl, ale sejmula ho rýmička. Pak byl pracovně pět dnů v Kazachstánu a mně došlo, že od té úžasné noci v Brně uplynul měsíc.

„Dneska dělám grilované kuře podle receptu mojí babičky. Vezmi víno a přijeď. Výmluvy mě nezajímají,“ vpálila jsem mu do očí, když jsem ho konečně zahlédla na chodbě. Dala jsem si záležet, aby z tónu hlasu pochopil, že má jedinou šanci, jinak se začnu rozkoukávat jinde. „Dojedu rád, kuře miluji,“ usmál se na mě a já si řekla, že tento večer ho zlomím.

Čtěte také: Sex podle znamení zvěrokruhu: S kým hrozí nuda a kdo to v posteli umí pořádně roztočit?

Prožila jsem dvě hodiny v koupelně, depilovala jsem i nejposlednější chloupek, vybalila jsem úplně nové spodní prádlo, všude po bytě jsem rozmístila svíčky... Kdyby to šlo, sváděla bych snad i sama sebe! Jenže Jakub snědl kuře, vypil dvě sklenky vína a pak mi řekl, že jede domů, že dnes to na mazlení nevypadá. Totálně mi povolily nervy a vypadla jsem z role.

„Máš manželku? Jsi na chlapy? Upadly ti koule, nebo co?“ vyštěkla jsem na něj v chodbě, když si bral boty. „Nebudu s tebou spát na třetím rande. Nebudu s tebou možná spát vůbec,“ řekl a šel k výtahu. Měla jsem obrovský vztek, zmatek v hlavě, ale hlavně jsem nechtěla být sama. Otevřela jsem okno a z paneláku zařvala na celé sídliště: „Teď se okamžitě vrátíš nahoru, jinak dám zítra v práci výpověď.“ Následně jsem slyšela, jak znovu třískly dveře od výtahu a pak jemně zaťukal.

Nebyl to hezký pohled, ale zvládli jsme to

Vešel do chodby a měl smutné oči. „Jo, máš pravdu. Upadly mi málem koule, bylo mi tehdy třináct,“ řekl sotva šeptem a já jsem posilněná vínem řekla větu, která ze mě tak nějak sama vylétla: „Dělej, ukaž.“ Stáhl si džíny i trenýrky, ale nechal si boty. Vypadal legračně, ale do smíchu mi nebylo.

V tříslech a na stehnech měl obrovské jizvy. Bylo i v přítmí vidět, že výrazný zásah chirurga potřeboval kdysi i Jakubův penis. Určitě to nebyl pohled, na který by se dámy těšily na třetím rande. Jakuba jsem ale objala a on se mi konečně otevřel.

Mohlo by vás zajímat: Podle prstu na ruce opravdu poznáte délku penisu. Vědci odhalili zajímavou spojitost

“Bylo mi třináct, byl jsem na prázdninách u babičky a sousedovi ze zahrady utekl dobrman. Pamatuji si, jak proti mně běžel, odrazil se a pak už nevím. Prý mě zachránil myslivec, který bydlel vedle babičky. Psa nějak odehnal,“ řekl Jakub a byl bílý jako stěna.

Tu noc už u mě zůstal. Zůstal se mnou už napořád. Nedávno se nám narodila dcera a Jakub je nejbáječnější chlap pod sluncem. Kamarádky si mě občas dobírají, ať si ho hlídám, že takhle pěkný muž může mít každou, na kterou si ukáže. Já jim vždy říkám, že může, ale že nechce.

Sdílejte článek
Štítky láska rodina vztahy příběh orální sex sex příběh čtenářky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.