Kamarádka mě dotáhla na rande ve čtyřech. Dohozeného muže jsem znala až moc dobře

Danuše Doudová radí, jak na rande ze seznamky

Moje kamarádka z práce začala randit s novým mužem, kterého poznala přes seznamku. Chtěla mě s ním seznámit s tím, že její nový přítel vezme na společnou večeři i kamaráda. Byla jsem zvědavá, jak oba muži budou vypadat, a na večírek ve čtyřech jsem se dost těšila. Večer ale přichystal šokující překvapení.

Je mi 42, jsem tři roky rozvedená a přiznám se, že mi to vyhovuje. Užívám si toho, že stále dobře vypadám, je o mě zájem a nemusím se vázat. Abych řekla pravdu, tak v poslední době randím docela často a zažila jsem i sex na jednu noc. Po nevydařeném manželství se do nového vztahu opravdu nyní uvrtat nechci.

Moje kamarádka Jitka je můj pravý opak. Snad do třiceti byla panna, pak měla jeden dlouhý vztah a nyní zoufale hledá chlapa, se kterým by si pořídila miminko. Randit nechce, tikají jí biologické hodiny, je jí 37 a uvědomuje si, že má nejvyšší čas.

Čtěte také: Od 16 let nemluvím s mámou. Kvůli klukovi mi málem urazila ruku

U nás ve firmě jsou všichni muži rozebraní nebo už prověření, žádný zázrak se tu už nenajde, takže kámoška se mi přiznala, že už zkouší najít chlapa i přes různé internetové seznamky. Já si myslím, že tam chodí muži, kterým jde jen o sex a chvilku zábavy, ale Jitka si poradit nenechá.

Jirkův kamarád měl dlouhé zpoždění

Před měsícem přišla Jitka s tím, že našla „pana Božského“, který je pohledný, umí se chovat ve společnosti, nemá problém zaplatit za lepší večeři... Tvrdila mi, že Jiří je muž, se kterým by si dokázala představit založení rodiny. Jak na tohle přišla po měsíci randění, to opravdu nevím. Ale ten její nový objev mě začal zajímat. Když pak sama přišla s tím, že v pátek večer bychom mohli zajít na večeři a pak do klubu na drink, říkala jsem si, že by to šlo. Když dodala, že Jirka by vzal i svého dobrého kamaráda Honzu, tak jsem s radostí přikývla.

Mohlo by vás zajímat: Jak poznat psychopata? Tyto znaky vás budou varovat

V pátek jsem si skočila ke kadeřnici, vytáhla svoji oblíbenou rudou rtěnku a pro jistotu si dala záležet i na výběru spodního prádla. Byl to takový ten den, kdy už od rána cítíte, že dneska by to šlo. Blbé bylo, že na večeři dorazil jen Jirka s tím, že jeho kamarád musí bohužel řešit ještě něco v práci a dorazí za námi až v noci do klubu. Připadala jsem si trochu jako křen, ale měla jsem radost, že Jirka opravdu vypadá jako pohodový chlap a Jitce přála její štěstí. Po večeři jsme se přesunuli do klubu v centru Prahy a začalo se pít. Už mi ani nevadilo, že Jirkův kamarád má tak velké zpoždění.

Mluvila jsem až moc

Nálada se začala rychle uvolňovat, padly nějaké panáky a rozhovor se stočil k flirtování, seznamování a nakonec i k erotice. Bohužel Jirka byl sympatický i mně a neměla jsem potřebu mu cokoliv tajit. Pochlubila jsem se mu i tím, že sex na jednu noc mi není cizí a že za rozpadlé manželství si mohu možná i trošku sama, protože když mi nějaký muž zavoněl, tak jsem měla problémy být věrná. Jirka se smál s tím, že v tomto jsem asi trochu chlap, ale nesoudil mě, to mi bylo sympatické.

Když už ledy definitivně roztály a na baru už se probírala i témata, jako je skupinový sex, tak konečně dorazil Jirkův kámoš Honza. Když jsem ho uviděla, krve by se ve mně nedořezal. Měla jsem takový zvláštní pocit, něco mezi zradou a pocitem na zvracení. Honzu jsem moc dobře znala a on mě snad ještě lépe. Honza je totiž bratr mého exmanžela. Tedy člověk, kterému si chodil můj bývalý stěžovat, když jsem měla zlobivé období.

Když jsem Honzu někdy před třemi lety naposledy viděla, tak mi řekl od plic, co si o mně myslí. Teď tam stál a tvářil se, že mě vidí prvně. Pokusil se celou situaci zahrát, že co bylo, to bylo, teď je tu páteční večer a ráno daleko...

Já to nedala. Udělalo se mi opravdu zle a musela jsem na vzduch. Přijížděl zrovna taxík a já do něho zaplula jak vyplašená žába pod kámen. Jitce jsem napsala jen SMS, že vše vysvětlím v pondělí. Bylo mi ale jasné, že ti tři si to všechno povědí ještě dřív, než mě taxi doveze domů.

ZDROJ: Tento příběh byl sestaven na osobním příběhu redaktorky webu Prima Ženy.