Celebrity

3. května 2023 13:50

Vanesa Havlíková

Móda z narozeninové oslavy Felixe Slováčka. Zlatá Vondráčková a pomalovaná Gelemová

Přestože 80. narozeniny má hudebník Felix Slováček až 23. května, velkolepou oslavu má již za sebou. V úterý večer se Velký sál Lucerny naplnil významnými hosty z pěvecké branže, Slováčkovými přáteli a rodinou. Na oslavu narozenin nebyl určený přesný dress code. Hosté se tak oblékli dle svého stylu a vypořádali se s tím s různým úspěchem.

Narozeninový koncert i oslavu připravoval Felix Slováček dlouho a velice důkladně. Nebyla to pouze oslava jubilea, ale zároveň se jednalo i o oslavu jeho šedesáti let na scéně. Není tedy divu, že si událost nenechala ujít spousta známých tvářích.

Helena Vondráčková

Velkolepá oslava si žádá i velkolepý outfit. Párty šaty na předčasnou oslavu Slováčkových narozenin oblékla zpěvačka Helena Vondráčková (75). S flitrovanou róbou zlaté barvy by na jiné slavnostní události zpěvačka zřejmě neuspěla, ale na tuto příležitost se skvěle hodila. Vondráčková v šatech a v sepnutých vlasech velmi omládla a byla za hvězdu večera.

Mohlo by vás zajímat: Tetu Helenu jsem neviděla 20 let, přiznala Vondráčková. Usmiřovat se ale nehodlá

Anna Julie Slováčková

Další, kdo se na oslavu oblékl do třpytivých šatů, byla dcera oslavence, herečka a zpěvačka Anička Slováčková (27), která ze všech přítomných dam zvolila vůbec nejslavnostnější róbu. Vrchní část šatů byla v podobě třpytivého korzetu, který byl spojený s černou tylovou sukní, a nejdominantnější částí celého outfitu byly rukávy balónového střihu, které celé šaty velmi ozvláštnily.

Přečtěte si také: Největší lásku mám v muzice, říká Felix Slováček. Seznámení s jinou se ale nebrání

Leona Machálková

Svou přítomností rozzářila sál také zpěvačka Leona Machálková (55). Oblékla si set saka a kalhot v pudrově růžové barvě, která patří v letošním roce k trendy barvám. Pod zapnuté sako zvolila černý podprsenkový top, který celý outfit příjemně osvěžil. Vše zpěvačka doplnila o černé uzavřené lodičky, které jsou vždy správnou volbou.

Dagmar Patrasová

V případě manželky oslavence, Dagmar Patrasové (67) není tak podstatný zvolený outfit, ale především to, že vypadala mnohem zdravěji než v předchozích měsících. Po celý večer rozdávala úsměvy a byla ve velmi dobré náladě. Zlepšil se také očividně její vztah s manželem, kterého po celou dobu oslavy podporovala.

Felix Slováček si přítomnost žen vždy velmi užívá:

Lucie Gelemová

Na oslavě v pražské Lucerně se Dáda potkala mimo jiné i s ženami, se kterými Felix Slováček v průběhu života udržoval milostný vztah. Mezi ně patřila jeho oficiální milenka Lucie Gelemová (40), která na oslavu dorazila v doprovodu výtvarníka Václava Bednáře a její příchod mnohé velmi překvapil.

Outfit výtvarnice byl barevný, extravagantní a nápaditý. Potisk kostýmku vytvořil právě Václav Bednář. Na něčí vkus byly šaty možná příliš mini, ale jelikož má Lucie dlouhé štíhlé nohy, šaty tohoto střihu si mohla dovolit. Celý outfit umělkyně skvěle sladila s modrými lodičkami, které měly stejnou barvu jako podšívka šatů.

Mohlo by vás zajímat: Patrasová a Gelemová se sešly na Slováčkově oslavě. Exmilenka mu dala netradiční dárek

Webu Prima Ženy Lucie prozradila, že Felix Slováček od ní dostal také velmi originální oblek. „Dvě ručně malovaná saka, které jsme mu předali s malířem Václavem Bednářem, v jehož doprovodu jsem přišla i na Felixův koncert. V šatech malovaných od něj jsme ostatně přišli i my dva,“ prozradila exmilenka muzikanta.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.