Celebrity

3. května 2023 10:53

Tomáš Durčák

Patrasová a Gelemová se sešly na Slováčkově oslavě. Exmilenka mu dala netradiční dárek

Muzikant Felix Slováček už 23. května oslaví své 80. narozeniny. Zároveň letos uplyne šedesát let od chvíle, kdy započal svou hudební kariéru. Obě velká jubilea se proto rozhodl oslavit narozeninovým koncertem v pražské Lucerně, kam pozval řadu svých dobrých přátel a blízkých osob. Mezi účastníky nechyběla ani jeho exmilenka Lucie Gelemová (40), která prozradila, jaká oslava byla a zda se potkala i s Dádou.

Někdy se jí přezdívalo „oficiální milenka“ Felixe Slováčka. Ten totiž s výtvarnicí Lucií Gelemovou udržoval milostný poměr a rovněž spolu žili ve společné domácnosti. Pár se nicméně očividně dohodl, že nadále zůstanou dobrými přáteli, a tak nic nestálo v cestě tomu, aby Lucie obdržela pozvánku na Felixovu oslavu.

„My jsme se tak domluvili a já jsem velmi ráda, že mě Felix pozval nejen na koncert, ale i na svou následnou oslavu. Velmi si vážím toho, že jsem tam s ním mohla být,“ řekla pro Prima Ženy Lucie Gelemová, která byla Felixovou milenkou celých sedm let.

„Jak jsme si oba přáli, dnes je náš vztah čistě přátelský. Felixe si velmi cením a doufám, že to takto zůstane už navěky,“ vysvětlila Lucie, která je nyní šťastně zadaná, jaký vztah nyní mezi ní a Felixem panuje. Zřejmě ze stejného důvodu se na narozeninovém koncertě objevila také podnikatelka Lenka Dragounová (35), s níž se Slováček taktéž dříve několikrát ukázal ve společnosti.

Felix Slováček ve společnosti Lenky Dragounové po premiéře filmu Jan Žižka:

A jaký dárek Lucie Felixovi přinesla? „Dvě ručně malovaná saka, které jsme mu předali s malířem Václavem Bednářem, v jehož doprovodu jsem přišla i na Felixův koncert. V šatech malovaných od něj jsme ostatně přišli i my dva,“ prozradila exmilenka saxofonisty a objasnila tím i otazníky okolo svého doprovodu na oslavu. Během samotného koncertu pak dle svých slov seděla ve stejné řadě jako Felixova prvorozená dcera René Slováčková (45). Reportáž z Felixových narozenin můžete sledovat ve středu večer v pořadu Showtime.

Na oslavě svého manžela se nakonec ukázala i sama Dáda Patrasová (67), a tak se nabízí jasná otázka – potkala se Lucie přímo s Dádou? A pokud ano, co si obě ženy řekly? „No potkala, já vím, že se tam jenom nějak mihla, nic víc,“ utnula veškeré možné spekulace Lucie. „Neměla jsem důvod s ní hovořit ani ji nějak sledovat. Pro mě byl podstatný Felix a naši společní přátelé, kterých tam bylo mnoho a s nimiž jsem se tam moc ráda potkala,“ uzavřela Lucie Gelemová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.