Machálková o vztahu s Bořkem Šípkem: On balil mě. Syn je mu neuvěřitelně podobný

Leona Machálková v 7 pádech

Děti bývají často podobné svým rodičům a zdědí po nich nejen dobré a špatné vlastnosti, ale také svůj vzhled. Syn Leony Machálkové (55) Artur (20) není žádnou výjimkou a zesnulému otci Bořkovi Šípkovi (†66) jako by z oka vypadl. Zpěvačka během rozhovoru s Honzou Dědkem zavzpomínala na začátky vztahu s Bořkem Šípkem a promluvila i o synovi Arturovi.

Expartner Leony Machálkové Bořek Šípek byl nejen u nás, ale i ve světě uznávaný architekt, výtvarník a designér. Leona Machálková tvořila s Šípkem pár dlouhých deset let. Porodila mu syna Artura, který je opravdu jeho věrnou kopií.

Mohlo by vás zajímat: Machálková promluvila o nové lásce: Vím, jak je úžasné, když si lidé rozumí

Syn Artur jako by otci z oka vypadl

„Když Artura potká někdo, kdo ho dlouho neviděl, říká: Ty vado, Bořku! Protože je mu opravdu velmi podobný. Fyzicky se do něj promítl. Říkám si, jaká je škoda, že to taťka nevidí. Je ale neuvěřitelné, že se geny postarají i o vnitřek: smysl pro humor, vyjadřování,“ zamyslela se Leona Machálková a prozradila, jaké byly její začátky vztahu s architektem Bořkem Šípkem.

„Tys byla tenkrát prý hodně divoká,“ hodil udičku Honza Dědek. „Proto si mě také Bořek našel. V životě jsem se ničeho nebála. Když je člověk zamilovaný a chce tomu druhému udělat radost, tak udělá spoustu věcí,“ překvapila Leona Machálková s tím, že iniciátorem jejich vztahu byl architekt.

Přečtěte si také: Leona Machálková o rozchodu s Šípkem: Cítila jsem se, jako by vedle mě spadl barák

Iniciátorem vztahu byl Bořek Šípek

Přestože se partneři dávno rozešli, dokázali si uchovat hezký vztah i nadále.

„On balil mě a dost dlouho. Na první rande jsme jeli na tři dny. Přistoupila jsem na tu myšlenku a vyplatilo se. Bylo to skvělé. Jeli jsme do Německa, protože Bořek potřeboval navštívit nějakou fabriku, kde se vyráběly protetické pomůcky. Chodila jsem na vernisáže a takhle jsme se oťukávali. Bořek často dělal také večeře pro přátele a díky tomu jsem poznala spoustu zajímavých lidí,“ vzpomíná Leona Machálková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.