Eva Burešová, skupina Lunetic, Sharlota, Sebastian nebo Simon Opp. To je šestý ročník DERMACOL LOVE DAY

Na Prvního máje se bude konat šestý ročník tradiční narozeninové akce Prima LOVE DERMACOL LOVE DAY. Jejím cílem je nabídnout především ženám jeden neopakovatelný den v roce, který bude patřit jen a jen jim. Budou se moci nechat hýčkat, odpočinout si a pobavit se, a to vše za doprovodu svých drahých poloviček i těch nejmenších.

Nejzamilovanější den v roce a tradiční oslava lásky a krásy se pomalu blíží! Letos se mohou návštěvníci DERMACOL LOVE DAY těšit na tolik oblíbené kosmetické procedury, masáže, relaxaci, módní přehlídky, workshopy, ukázky tance, dobré jídlo a pití a také si vychutnat několik hudebních vystoupení hned na dvou pódiích v horní i dolní části Grébovky. Na horní Prima LOVE stage provedou programem již tradičně moderátoři Eva Hecko Perkausová a Roman Šebrle.

Autogramiáda oblíbených herců seriálu ZOO

Na spodní ZOO stage bude po celý den moderovat Eva Decastelo, která mimo jiné přivítá i herce z oblíbeného seriálu ZOO jako jsou Jan Kopečný, Šimon Bilina, Veronika Žilková, Sára Milfajtová, Eliška Brumovská nebo Robert Nosek. Chybět nebudou ani nejmenší Adélka Hesová a Kuba Barták, kteří se společně s dalšími účastní autogramiády v 15:00 ve spodní části Havlíčkových sadů. A co víc? Program pro celou rodinu a večerní zábavu letos nabídne i čarodějnická warm-up party v předvečer Prvního máje ve spodní části parku. A rozhodně je, na co se těšit!

Bohatý hudební program na DERMACOL LOVE DAY

Prvními kytarovými tóny na Prvního máje rozezní horní část Grébovky ještě před obědem písničkářka Jana Rychterová, která návštěvníky naladí na vlnu příjemného pomezí šansonu, folku a blues. Po poledni naváže s kytarou i banjem mladý zpěvák s nezaměnitelným hlasem, skladatel a herec Simon Opp, kterého česká média začala nazývat českým Jamesem Deanem. Simon miluje rock’n’roll, blues, ale má rád i pop a jazz. Na vystoupení na DERMACOL LOVE DAY si pro fanynky připravuje několik autorských singlů a covery známých písní. Jeho songy zazní navíc i na dolním pódiu, kde bude s celou kapelou předskakovat zpěváku Sebastianovi.

Odpoledne už si budou moci návštěvníci vychutnat hity zpěvačky a oblíbené herečky ze seriálu ZOO Evy Burešové, která svou energií roztančí horní část parku. O zachování pohodové a taneční atmosféry se potom ve večerních hodinách postará skupina Lunetic, která nabídne své největší pecky. Ani fanoušci Sharloty nepřijdou zkrátka! Harmonogram myslí také na přesuny mezi jednotlivými vystoupeními v horní a dolní části parku. Proto si budou moci charizmatickou zpěvačku přijít poslechnout do spodní části v průběhu odpoledne a hudební produkci potom zakončí program na dolní stagi zpěvák Sebastian.

Na obou pódiích se v průběhu dne prostřídá nejen mnoho interpretů, ale také známých tváří televizí Prima, které se společně ve 14:00 sejdou v horní části, aby popřály kanálu Prima LOVE krásné třinácté narozeniny, a samozřejmě nebude chybět ani krájení dortu! Program na stagích dále nabídne Beauty talks, několik fantastických tanečních vystoupení, dechberoucí módní přehlídky, workshopy na různá témata, divadelní představení, které pobaví malé i velké, a mnoho dalšího.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět je však možné zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat si nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut a Ticketportal. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již šestým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.