Celebrity

21. března 2024 17:30

Vanesa Havlíková

Elegantní Denisa Nesvačilová a odvážná rapperka Sharlota zářily na večeři Playboye

V Praze se konalo setkání porotců castingu Hledáme Playmate 2024, jež si nenechalo ujít spoustu známých českých osobností. Dress code celého večera se nesl ve znamení černé barvy a některé zúčastněné dámy zvolily zvlášť odvážné outfity. Podívejte se, jak jim to slušelo.

V luxusním pražském Boccaccio Baru se uskutečnila Playboy večeře, na které nechyběly hvězdy z Česka i Slovenska. Jednalo se o setkání poroty pro následující ročník Hledáme Playmate. Historicky první vítězkou této soutěže se v roce 2022 stala ring girl Denisa Gudelj z Prahy. Nový ročník castingu Hledáme Playmate slibuje pro vítězku nafocení titulní strany Playboye na francouzské Riviéře, kam ji dopraví soukromý tryskáč, a ještě mnohem více.

V porotě tento rok zasedne například herečka Denisa Nesvačilová, herec a zpěvák Jan Kopečný, rapperka Sharlota, influencerka Dominika Myslivcová, DJ Lucca, zpěvák a fotograf Miro Šmajda, Playmate Denisa Gudelj, Playmate Lady Dee, Playmate Karolína Huvarová a další.

Dress code ve znamení černé

Herečka Denisa Nesvačilová, která v minulosti také zapózovala na titulní stránce Playboye, na akci dorazila jako jedna z mála v dlouhých černých šatech na jedno rameno. Překvapivě stejně zahalená byla hvězda filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee, která oblékla dlouhé elegantní šaty zdobené peřím.

CHCETE SE STÁT NOVOU PLAYMATE? PODMÍNKY A REGISTRACI NAJDETE ZDE.

Většina přítomných žen však oblékla převážně krátké šaty. Jeden z nejodvážnějších outfitů večera vynesla rapperka Sharlota. Ta se rozhodla pro korzetové šaty s průstřihy, které zvýraznily její vypracovanou postavu a přednosti.

Přečtěte si: Na únorové titulní straně magazínu Playboy pózuje svůdná Playmate Miss Miranda

Ty se nebála ukázat ani influencerka Dominika Myslivcová. O ní se ví, že má v oblibě zejména výrazně odhalený dekolt. Ani tentokrát tomu nebylo jinak a na akci přišla v topu s velmi hlubokým výstřihem, který doplnila o elegantní kalhoty a blejzr s peřím. Více krásek i jejich modelů si můžete prohlédnout v galerii v úvodu článku.

Čtěte také: Móda z Playboy párty: Kincl zabodoval, Lounová vsadila na latex a Pomeje na korzet

Podívejte se na rozhovor s Denisou Nesvačilovou z Playboy party:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.