Celebrity

13. března 2024 14:03

Eliška Reiglová

Dominika Myslivcová vrací úder Nele Slovákové: Je narušená, nešťastná a pomlouvá

Dlouhodobý konflikt mezi influencerkami Nelou Slovákovou (34) a Dominikou Myslivcovou (29) pravděpodobně vygradoval na maximum. Poté, co se brněnská podnikatelka do své sokyně opřela na Instagramu, kde ji nazvala zlatokopkou a tvrdila, že zná pikantnosti z jejího soukromí, se Myslivcová proti jejím slovům tvrdě ohradila. A rozhodně měla co říct.

Nela Slováková nejde pro kritiku ostatních daleko, o to víc, když se jedná o dvě její úhlavní sokyně. Těmi jsou Dominika Myslivcová a Agáta Hanychová, s nimiž se dlouhodobě nesnese. Na Instagramu se v pondělí pustila do obou dvou, přestože na první z jmenovaných se jí explicitně nikdo neptal. A pro tvrdá slova nešla daleko.

„Co se týká Dominiky, za mě je to obrovská zlatokopka. Bohužel jsou věci, které vím z její domácnosti. Nikdy vám je neřeknu, protože nikomu nebudu dělat takové zle, ale je to teda masakr,“ řekla ve stories. Zároveň poznamenala, že se snažila najít s Myslivcovou společnou řeč, ale její pokusy dopadly vždy neúspěchem.

„Snažila jsem se s ní smířit, podat jí ruku a říct, že se budeme respektovat. Naposledy jsem to udělala ve Špindlerově Mlýně a ona mě za rohem asi možná deset minut potom totálně pomluvila před mými modelkami, které u toho byly, když jsme tam měli přehlídku. To jsem si potom říkala: ‚Tak, ty p*zdo, ty si v téhle chvilce skončila,‘“ dodala. A Dominika Myslivcová nyní na tato slova na sociálních sítích zareagovala.

Pomluvy za všechno

Dominika Myslivcová nejprve zdůraznila, že za normálních okolností neřeší, kdo co kde říká. Veškerý volný čas chce totiž věnovat synovi, kterého pochopitelně označila za pro ni nejdůležitějšího člověka na světě, a také rozjíždí nový, blíže nespecifikovaný projekt. Vše má ale své hranice a proto se výjimečně rozhodla, že natočí vyjádření.

„Protože už je to poněkolikáté, a myslím si, že to asi nikdy neskončí, tak jsem si řekla, že bych chtěla uvést věci na pravou míru. I když nerada, protože s tímhle člověkem nechci být nijak spojovaná, ať už mediálně nebo jakkoliv, i když teda můžu říct, že se mi to moc nedaří, protože pokaždé, co tato osoba něco vyblije, ať už do médií nebo na svém Instagramu, tak se o tom logicky píše. Jí je asi jedno, že ji celá republika bude znát jako největší pi*u. Prostě články jsou důležitější,“ rozpovídala se.

Čtěte také: „Slaboch“ Perry se utopil opilý. Nevím, zda je mi to líto, uvedla Slováková a spustila bouři

„Já to mám v hlavě trošičku jinak nastavené a chtěla bych uvést věci na pravou míru. Pro mě je to prostě narušený člověk, který je zjevně nešťastný a který má neustálou potřebu ukazovat na všechny okolo sebe prstem, pomlouvat je za vzhled, vztahy, podnikání, za všechno. Prostě jen ona je nejlepší, to už všichni moc dobře víme, že jo,“ řekla Myslivcová ironicky.

Druhé šance nedávám

Blond influencerka sice jméno Nely Slovákové ani jednou nevyslovila, ale ze všech spojitostí jasně vyplývá, že mluví právě o ní. Rozhodla se také vysvětlit, jak se to vlastně mělo s údajným pokusem o usmíření ve Špindlerově Mlýně. Z jejích slov je zřejmé, že žádná omluva s podáním ruky by ji nepřesvědčila k tomu, aby se svou sokyní zkusila vycházet.

„Co se týká jejího výroku, že ona se mi snažila několikrát omluvit a zakopat válečnou sekeru, tak bych chtěla jenom říct, že z jejích úst ve Špindlu nezaznělo ‚omlouvám se' a ve finále vlastně, i kdyby zaznělo, tak já jsem ten typ člověka, který když u něj někdo skončí, tak skončí nadobro. Nejsem zvědavá na žádné druhé, třetí, čtvrté šance. Prostě jednou si to u mě pose*eš, pose*eš si to navždy,“ řekla jasně.

Čtěte také: Děsivá nehoda Nely Slovákové. Vjela pod náklaďák, hodinu před tím se v autě natáčela

„Nejsem ten typ člověka, který někoho pomlouvá za zády. To, že si o ní myslím to, co si myslím, ví moc dobře i ona, protože po tom, co mi bezdůvodně několikrát chodily dlouhé zprávy do directu po nějakých jejích velkých párty, tak jsem jí to napsala. Já prostě nehodlám takovým lidem odpouštět, nehodlám se obklopovat takovými lidmi. Nevidím jediný důvod,“ doplnila Dominika.

Lepší trumfy

Slova Nely Slovákové o tom, že má informace z jejího soukromí, vnímala Dominika Myslivcová jako jasné vyhrožování. Proto neotálela a ve svém vyjádření dala najevo, že i ona disponuje informacemi, jejichž zveřejnění by brněnskou podnikatelku nepotěšilo. Nezapomněla si rýpnout ani do jejích zdánlivě přátelských vztahů s ženami, které zaměstnává.

„Pro mě je tohle uzavřená věc a pokud má ten člověk se mnou nějaký problém, tak je to jen a jen jeho problém. A pokud mi tady bude někdo vyhrožovat, že ví nějaké obrovské pikantnosti, tak myslím si, že mě opravdu netrumfne. Protože já vím takové perly, že byste se z toho všichni pos*ali. Tak jen aby bylo jasno,“ zasmála se.

„Do Brna vzkazuji, prosím, že pokud chceš na někoho ukazovat prstem, tak si prosím tě nejprve zkontroluj svoje modelky, které ti předvádějí a udělej si s nimi pořádky. Protože pokud si myslíš, že to jsou takové kamarádky a že tě mají tak strašně rády, tak jsem přesvědčená o tom, že určitě nemají. To je všechno, tímhle končím. Já už se k tomuto člověku v životě nechci vyjadřovat,“ dodala Myslivcová.

Podívejte se, jak akční byla Dominika Myslivcová těsně před porodem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.