Slováková se pustila do Myslivcové. To je teda síla, zkritizovala její vzhled

Nela Slováková nejde pro kritiku ostatních daleko. Tentokrát se veřejně vymezila vůči influencerce Dominice Myslivcové. Na sociálních sítích negativně zhodnotila její vzhled, reakce na sebe však nenechala dlouho čekat.

Česko má za sebou dvě významné společenské události. Na jedné straně republiky se konal Ples Jako Brno, kam zavítala Nela Slováková, a nedávno se dočkala také Praha, kde se uskutečnil jubilejní 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Na tom se objevila pro změnu Dominika Myslivcová.

Mohlo by vás zajímat: Nejkrásnější páry Česko-Slovenského plesu. Zářila Verešová, Rosická i Vémola

Nutno poznamenat, že obě dámy na plesy zvolily podobný styl účesu, a dokonce i střih šatů. Kromě stejné barvy vlasů je ovšem nic nespojuje. Nela Slováková se přesto rozhodla veřejně ohodnotit vzhled Dominiky na svém Instagramu. „Tohle je teda síla. Posun. Realita vs. Instagram. Bohužel,“ napsala ke dvěma fotografiím Dominiky, jež byly pořízené právě na Česko-Slovenském plese. Jedna z nich byla zachycena přítomnými paparazzi a druhou sdílela sama Dominika na svém profilu.

Dominika Myslivcová reagovala s patřičným nadhledem

Dominika Myslivcová podle vlastních slov na něco takového zpočátku reagovat nechtěla. Nakonec se ale přece jen vyjádřila. „Sice jsem se nechtěla vyjadřovat, ale píše mi vás tolik, že teda dobře. Všichni přece moc dobře víme, že NS (Nela Slováková, pozn. red.) je nejkrásnější žena ve vesmíru s nejlepší postavou, nejkrásnějšími silikonovými ňadry, nejlepší podnikatelka, jediná v této republice, co má vztah s normálním reprezentativním klukem, chytrá a hlavně se srdíčkem na pravém místě,“ uvedla Dominika sarkasticky na Instagramu.

Čtěte také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Myslivcová dále s nadsázkou narazila i na fakt, že šťastní lidé nemají potřebu rýpat do ostatních. „Ano, to my všichni moc dobře víme. No a pak jsou tady ti druzí, méně dokonalí, ale o to mnohem víc šťastnější. Víc k tomu nemám co říct, řešit takové malichernosti bych čekala od nějaké osmnáctky, ne od ženy, které táhne na 40,“ napsala s patřičnou noblesou. Lidé na sociální síti ve většině stáli za Dominikou, která mimo jiné před několika měsíci porodila.

Podívejte se, jak to slušelo hostům na Česko-Slovenském plese:

Sdílejte článek
Štítky kritika sociální síť celebrity reakce influencerka Nela Slováková Dominika Myslivcová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.