Celebrity

31. prosince 2023 06:30

Tomáš Durčák

Kobzanová, Hanychová, Myslivcová nebo Štáfek. Připomeňte si děti slavných roku 2023

Mimo svatby nebo rozchody rok 2023 rozhodně nezklamal ani v počtu novorozených potomků, kteří se narodili do rodin českých i zahraničních celebrit. Novopečenými rodiči se stali třeba Jenovéfa Boková či představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe. Další ratolesti však přivítali i vskutku ostřílení rodiče jako Agáta Hanychová nebo herec Roman Vojtek.

Diana Kobzanová

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová si k jubilejní čtyřicítce letos nadělila již třetí holčičku. Po Elle a Lily, které má bývalá královna krásy rovněž s hokejistou Michaelem Frolíkem, dali šťastní partneři dle zdroje pořadu Showtime třetí dceři jméno Nelly. To později potvrdila na sociálních sítích i sama Kobzanová: „Nelly Frolik, 9.3.2023. Narodila se trošku dřív na Floridě.“ Kobzanová, která dříve mimo jiné moderovala reality show VyVolení nebo pracovala v rádiu, se po porodu první dcery Elly stáhla z veřejného života a s největší pravděpodobností převzala roli ženy v domácnosti, což jí vydrželo až dodnes. Střípky z jejího soukromí tak lze získávat téměř výhradně na sociálních sítích.

Jenovéfa Boková

Ještě v březnu stihla porodit své první dítě také herečka Jenovéfa Boková. Ani ona nepatří k celebritám, které o svém soukromí pravidelně veřejnost či fanoušky informují. I proto se Jenovéfa poprvé k porodu vyjádřila až začátkem dubna, kdy mimo jiné na svém Instagramu sdílela první selfie se svou novorozenou holčičkou nebo obrovskou kytici, kterou jim oběma do porodnice přinesl její partner Adam Kolář.

Zajímavostí je, že Jenovéfa zatím veřejně neprozradila dceřino jméno. „Moc ráda bych vám odpověděla, ale upřímně máme pocit, že její jméno ještě není úplně hotové, možná jí ještě jedno přidáme. Až to rozhodneme, moc rádi se podělíme,“ řekla herečka v červnu pro web maminka.cz. Druhou zajímavostí je, že partner Bokové Adam je synem diplomata Petra Koláře, jehož partnerkou je moderátorka Světlana Witovská, která se tak letos stala nevlastní babičkou.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup

Stejně jako Diana Kobzanová se letos na jaře stala trojnásobnou maminkou také Agáta Hanychová. Dcerka dostala jméno Rozálie Soukupová a nesmírnou radost z ní měl také tatínek a tehdejší partner Agáty Jaromír Soukup. „A je to,“ napsala 11. dubna ke snímku z porodnice. Jen o deset minut později už točila na Instagram video, kde potvrdila, že porod proběhl bez problémů a psychicky ho zvládnul i přítomný tatínek. Posléze se rovněž pochlubila, že z porodu odešla bez problémů po svých.

Lukáš a Petra Rosolovi

Tenista Lukáš Rosol se letos na jaře dočkal svého již druhého potomka. Syn, který dostal jméno Luka, je však prvním společným potomkem jeho a třetí manželky Petry Rosolové. Svého prvorozeného syna Andrease má s exmanželkou, moderátorkou Michaelou Ochotskou. Nyní je maximálně šťastný, nechal daleko za sebou i soudní spory a místo toho už svého syna na podzim začal učit první tenisové krůčky.

Daniel Radcliffe

Svého prvního potomka letos na svět přivítal také britský herec a představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe. Jeho dlouholetá partnerka, herečka Erin Darke, se prvního potomka dočkala až ve 38 letech. Třiatřicetiletý herec se rozhodl nezveřejňovat ani přesné datum narození svého potomka, ani jeho jméno. Potvrdil nicméně, že má syna. Radcliffe rovněž patří ke slavným osobnostem, které si velmi intenzivně střeží soukromí. Nepoužívá dokonce ani žádné známé sociální sítě.

Denisa Pfauserová

Novopečenou maminkou se letos v létě stala také herečka Denisa Pfauserová, kterou proslavily role nejen v princezně Řachandě, ale také televizních seriálech Ohnivý kuře nebo ZOO. Už během těhotenství Pfauserová veřejně přiznala, že by ráda rodila do vody. To se jí nakonec podařilo a jelikož se malá dcerka, jež dostala arabské jméno Naila, narodila s předstihem, jen pár hodin před prvními kontrakcemi Denisa ještě hrála v divadle. Krátce po porodu pak prožívala s kojením tak nepříjemné chvíle, že dle svých slov dokonce zvažovala, že by kojit zcela přestala.

Herečka Denisa Pfauserová se svěřila s detaily svého vůbec prvního porodu:

Lindsay Lohan

Rodičovskou premiéru rok 2023 přinesl i americké herečce Lindsay Lohan. Ta se po letech naplněných především skandály okolo drog, alkoholu, zatčení, odvykacích kůr a soudů rozhodla začít opět sekat latinu. Nejenže se vrátila ke své zašlé herecké kariéře, ale začala figurovat také v byznysu. Mimoto od loňska tvoří pár s kuvajtským finančníkem Baderem Shammasem. A právě on je otcem syna jménem Luai, kterého Lindsay měla v červenci porodit v Dubaji, kde pár aktuálně žije. Rodiče se nicméně prozatím rozhodli nezveřejňovat žádné fotografie syna, jeho tvář tak zůstává veřejnosti do dnes skrytá.

Jakub Štáfek

Herec Jakub Štáfek se poprvé tatínkem stal na jaře roku 2021, kdy se jemu a tehdy ještě partnerce Dominice narodila dcerka Olívie. V loňském roce svou společnou rodinu stvrdili svatbou a letošní rok už jsou čtyři. Začátkem srpna totiž Dominika porodila druhou hercovu dceru, která dostala krásné pohádkové jméno – Jasmína. Společné s řadou slavných rodičů na tomto letošním seznamu má Štáfek to, že si své soukromí nechává co nejvíc pro sebe. Neodhalil proto zatím vůbec tvář novorozené Jasmíny, což však není žádným překvapením. Veřejnosti totiž doposud neukázal ani svou dvouletou dcerku Olívii, pouze fotografii s kočárkem nebo fotografie a záběry ze svatby.

Dominika Myslivcová

Velkou pozornost na sebe letos přitáhla také těhotná nastávající maminka Dominika Myslivcová, a to zejména fotografiemi překrásného, přepychového dětského pokoje i výbavičky, kterou si pro příchod syna nachystala. Známá influencerka přiznala, že má z porodu obavy, za což pravděpodobně mohlo i doporučení jejího lékaře, aby místo přirozeného porodu zvolila raději plánovaný císařský řez. Nastávající maminka poslechla a koncem srpna porodila zcela zdravého chlapečka, jemuž dali se šťastným tatínkem Zdeňkem Chytilem jméno Derian.

Roman Vojtek

Krásný předvánoční dárek letos dostal herec Roman Vojtek, který se stal 16. prosince čtyřnásobným tatínkem. Jeho manželka Petra porodila v Porodnici Bulovka již jejich druhého společného potomka, syna, jenž dostal jméno Vincent. Dvě nejstarší děti má jednapadesátiletý Vojtek se svou první manželkou Terezou. S tou vztah ukončil v závěrečné fázi jejího druhého těhotenství, krátce před tím, než porodila zdravého syna Benedikta. Doma se navíc starala o malou dcerku Editu. Zatímco herec se ke krachu svého prvního sňatku nikdy nevyjádřil, Tereza na něj nedávno zavzpomínala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.