Celebrity

12. prosince 2023 08:20

Eliška Reiglová

Roman Vojtek ji opustil před porodem. Ten hnus by člověka vnitřně zabil, říká Tereza

Herec Roman Vojtek (51) se každým dnem stane čtyřnásobným otcem. S manželkou Petrou (36) se dočká druhého společného potomka. Nemohou ale přitom nevyvstat vzpomínky jeho bývalé ženy na to, jakým způsobem druhý porod prožívala ona. Jen chvíli před ním ji totiž Roman opustil. Přestože mu už odpustila, určitou bolest cítí dodnes.

Krásná Tereza Vojtková si před lety prošla náročným obdobím, když ji Roman Vojtek opustil v 9. měsíci těhotenství. Pod srdcem tou dobou nosila syna Benedikta a doma už se starala o dcerku Editu. Od té doby už uplynulo více než 8 let, oba už žijí jinými životy a největší bolest přešla. Přesto jsou vzpomínky velmi nepříjemné.

„Bylo to hnusné. Nejde k tomu nic jiného říct. Na to není jiné synonymum,“ řekla webu eXtra.cz Tereza, která si vyrazila na slavnostní zahájení zimní sezóny ve Špindlerově Mlýně. Jedním dechem přitom připustila, že Vojtkovi už dokázala odpustit.

„Člověk si to nenechá v sobě. Ten hnus si v sobě nemůže nechat. Vnitřně by ho to zabilo,“ vysvětlila dvojnásobná maminka, proč se nenechává po letech užírat jednou z nejošklivějších věcí, které se jí kdy přihodily.

Bolest, slzičky a smíření

Pro Terezu Vojtkovou a známého herce je prioritou, aby se jejich děti měly dobře. Dokázali se tak před několika lety dohodnout na střídavé péči. S tímto režimem ale hlavně během svátků přichází chvíle, které jsou smutné pro toho z rodičů, který zůstane sám.

„Bylo těžké si na to zvyknout. Nebudu zastírat, že ne. Bylo to bolavé, hodně slziček, ale zvykla jsem si na to. Je to devět let. Střídavou péči máme čtyři roky. Teď budou druhé Vánoce bez dětí,“ dodala Tereza, která vztahy s otcem svých dětí udržuje na přátelské úrovni.

S Romanem Vojtkem se děti nudit nebudou. Takhle předvádí šneka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.