Celebrity

24. března 2023 14:04

Eliška Reiglová

Jenovéfa Boková se stala maminkou. Světlana Witowská se těší z role nevlastní babičky

Herečka Jenovéfa Boková (30) nepatří ke slavným osobnostem, které by své soukromí ve velké míře sdílely s fanoušky. V nedávné době se nicméně pochlubila, že je těhotná. Nyní už má podle webu Expres.cz porod úspěšně za sebou a užívá si první momenty s novorozeným potomkem. Z miminka se raduje také diplomat Petr Kolář a jeho partnerka Světlana Witowská.

Jenovéfa Boková je křehká žena s pomněnkovýma očima a takřka nevinným pohledem. Patří k hojně obsazovaným herečkám, ale od práce si bude muset dát na chvíli pauzu kvůli ještě příjemnějším povinnostem. Podle informací portálu Expres.cz nyní odpočívá po porodu svého prvního miminka.

Utajované těhotenství

Oblíbená herečka, která zazářila například ve filmu Ženy v běhu, chtěla těhotenství svým fanouškům původně oznámit už na Silvestra, nakonec si to ale rozmyslela. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ svěřila se na Instagramu.

Radostnou novinku se nakonec rozhodla oznámit především kvůli své práci, leckdo už totiž poznal, že čeká miminko. „Je na čase, abych to oznámila těm, kteří to ještě nevědí, takže vám pustím video, které jsem si pro vás přichystala na Silvestra a pak ho nezveřejnila. Tak ho zveřejním po dvou měsících,“ řekla k videu, na kterém se chlubila bříškem v černém overalu s flitry.

Radují se Kolář i Witowská

Boková tvoří pár s Adamem Kolářem, který je synem diplomata Petra Koláře (60). Jeho partnerkou není nikdo jiný než moderátorka Světlana Witowská (50). Ta se tak může těšit na roli nevlastní babičky. „Na vnučku se moc těším, bude to naše princeznička. Obávám se, že ji budu strašně rozmazlovat,“ uvedl Petr Kolář pro web Prima Ženy těsně před tím, než se jeho syn Adam stal tatínkem.

Svatba? Zatím ne

Jenovéfa Boková se sice už stala maminkou, ale je otázkou, zda se někdy stane vdanou paní. „Já nejsem holka na vdavky,“ prozradila v minulosti v Show Jana Krause s tím, že pokud by ke svatbě přece jen došlo, ráda by si nechala své příjmení. „Já budu pořád Boková, protože jsem jediným zachráncem našeho jména,“ dodala. V té době ale ještě měla jiného partnera, nyní může být vše jinak.

Jenovéfa Boková v Show Jana Krause (2018):

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.