Eva Burešová omračovala šarmem i dekoltem. Na slavnostní premiéře byla za královnu

V hudebním divadle Karlín proběhla premiéra muzikálu The Bodyguard, ve kterém si Eva Burešová střihla hlavní roli. Na slavnostní událost na sebe herečka oblékla nádherné šaty a dala vyniknout plnému dekoltu. Do očí se jí vydržel dívat snad jen hrdý partner Přemek Forejt.

Eva Burešová (29) patří mezi naše nejoblíbenější herečky. Pomalu ale jistě už se po porodu opět vrací do práce a kromě natáčení seriálu ZOO vzala také hlavní roli v muzikálu The Bodyguard, kde se představí jako Rachel Marron v alternaci s Terezou Maškovou, nesmíme opomenout ani Hynka Čermáka coby Franka Farmera.

Mohlo by vás zajímat:  Diváci se dočkali! Eva Burešová se vrací do oblíbeného seriálu jako milovaná Viky

Slavnostní premiéra proběhla ve čtvrtek a Eva Burešová se na ní objevila po boku svého partnera, kuchaře Přemka Forejta. Na sobě měla krásné šaty, ve kterých připomínala antickou bohyni. Pánové mohli obdivovat hereččin bujný dekolt a nechyběl ani rafinovaný rozparek, který sex-appeal Burešové ještě více podtrhl.

Čtěte také: První slova o svatbě: Eva Burešová řekla, jakou chce veselku

Nechyběla řada známých osobností

Očekávanou jarní premiéru v hudebním divadle Karlín si nenechala ujít řada známých osobností. Nechyběl ani moderátor Leoš Mareš, který vsadil na klasický černý oblek. Oslnivá herečka Kateřina Brožová se objevila v tmavě modrých saténových šatech s páskem a přišel i vtipálek Richard Genzer, který vsadil na neformální pohodu.

Muzikál The Bodyguard

The Bodyguard je muzikál z roku 2012, který vznikl podle stejnojmenného filmového hitu z roku 1992 s Kevinem Costnerem a Whitney Houston v hlavních rolích. A právě několik slavných hitů této zpěvačky v muzikálu samozřejmě zazní v podání Evy Burešové. Ta přiznává, že její písně jsou na zpěv velice obtížné. „Jsou extrémně složité, myslím, že není tolik interpretek, které ty songy zazpívají, protože jsou hlasově hodně vysoko posazené. Ale nechci si fandit, to by mě ani nenapadlo – sama jsem kolikrát ráda, že se mi je povede dát správně. Navíc v kombinaci s pohybem, s choreografií, kterých je v představení docela dost, je to záhul,“ popsala své pocity pro Pražský deník Burešová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.