Celebrity

11. března 2023 11:45

Marie Makovská

Nečekané propojení díky těhotenství Jenovéfy Bokové: Světlana Witowská bude babičkou

Máme rádi Česko XI (8) – Rafinovanost Světlany Witowské

Těhotenství tajila Jenovéfa Boková (30) do poslední chvíle. Ještě překvapivější je ale další zpráva, která vyplula na povrch. Miminko totiž čeká s přítelem Adamem Kolářem, synem bývalého velvyslance Petra Koláře (60). Jeho partnerkou není nikdo jiný než moderátorka Světlana Witowská (50), která se nyní může těšit, že bude babičkou.

Hvězda filmu Ženy v běhu Jenovéfa Boková se nedávno pochlubila radostnou novinou. Své těhotenství chtěla svým fanouškům původně oznámit už na Silvestra, nakonec si to ale rozmyslela. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ svěřila se.

Mohlo by vás zajímat: Jenovéfa Boková se narodila díky slavné sestře. Byla jsem trochu omyl, přiznala

Nečekané propojení rodu Boků a Kolářů bylo odhaleno na inauguraci prezidenta Petra Pavla, kde se skupina sešla. Jak popsal deník Blesk, den po inauguraci napsal syn Koláře Ondřej (38) na svůj Twitter: Při pohledu na tuto památeční fotografii mě napadá buď ‚Prosím vás, kam až sahají Kolářovi?', anebo ‚Tolik příbuzných pohromadě, smí to vůbec být?! Já bych to policejně zakázal'. Tak si vyberte sami.“ Vše završila Jenovéfa příspěvkem na sociálních sítích, když sdílela fotku Světlany Witowské s popisem „s nevlastní babičkou“. Novinářka a moderátorka, která vypadá velmi dobře a biologický věk by jí nikdo netipoval, tedy bude nejspíš často slýchat, že vypadá spíše jako maminka budoucí vnučky.

Petr Kolář bude vnučku rozmazlovat

Porod slavné herečky je za rohem a můžeme ho očekávat každým dnem. K novému přírůstku se prostřednictvím sms pro web Prima Ženy vyjádřil i Petr Kolář, přestože byl zrovna na intenzivní poradě a nemohl telefonovat. „Dědečkem už jsem, mám šest vnuků, kluků jako buků. Teď konečně má přibýt holčička. Na vnučku se moc těším, bude to naše princeznička. Obávám se, že ji budu strašně rozmazlovat.“

Jenovéfa Boková je dcerou aktivisty Johna Boka a malířky a sochařky Jitky Bokové. Její sestra Kristýna Boková je také herečkou. Její partner Adam Kolář je synem bývalého diplomata Petra Koláře a má ještě staršího bratra Ondřeje. Ten byl starostou Prahy 6 a dnes je poslancem za TOP 09. Propojení těchto dvou silných rodů tedy začíná být více než zajímavé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.