Celebrity

17. února 2023 10:15

Eliška Reiglová

Jenovéfa Boková skrývala sladké tajemství. Herečka bude brzy maminkou

Herečka Jenovéfa Boková (30) nepatří ke slavným osobnostem, které by své soukromí ve velké míře sdílely s fanoušky. Nyní se ale pochlubila radostnou novinkou, o které dosud věděla jen ona a její nejbližší. Hvězda filmu Ženy v běhu se brzy stane maminkou.

Jenovéfa Boková je křehká žena s pomněnkovýma očima a takřka nevinným pohledem. Patří k hojně obsazovaným herečkám, ale od práce si bude muset dát na chvíli pauzu kvůli ještě příjemnějším povinnostem. Jak oznámila na svých sociálních sítích, brzy se stane maminkou. Těhotenství přitom dokázala dlouho tajit.

Utajené požehnání

Oblíbená herečka, která zazářila například ve filmu Ženy v běhu, chtěla těhotenství svým fanouškům původně oznámit už na Silvestra, nakonec si to ale rozmyslela. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit, a pak jsem si říkala, proč to říkat. Furt se to ve mně mlelo,“ svěřila se.

Radostnou novinku se nakonec rozhodla oznámit především kvůli své nedávné práci, kde už by leckdo poznal, že čeká miminko. „Je na čase, abych to oznámila těm, kteří to ještě nevědí, takže vám pustím video, které jsem si pro vás přichystala na Silvestra a pak ho nezveřejnila. Tak ho zveřejním po dvou měsících,“ řekla k videu, na kterém se chlubila bříškem v černém overalu s flitry.

Nejsem holka na vdavky

Jenovéfa Boková se sice brzy stane maminkou, ale je otázkou, zda se někdy stane vdanou paní. „Já nejsem holka na vdavky,“ prozradila v minulosti v Show Jana Krause s tím, že pokud by ke svatbě přece jen došlo, ráda by si nechala své příjmení. „Já budu pořád Boková, protože jsem jediným zachráncem našeho jména,“ dodala. V té době ale ještě měla jiného partnera, nyní může být vše jinak.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.