Celebrity

28. března 2023 12:56

Josef Šťastna

Tvrdík se těší na roli dědečka. Jeho dcera čeká miminko se slavným fotbalistou

Fotbalový boss Jaroslav Tvrdík (54), který pevnou rukou vládne fotbalové Slavii, se těší na roli dědečka. Jeho dcera Jana (22) a její manžel Ondřej Kolář (28) oznámili na Instagramu, že čekají miminko. Do vlivné rodiny přibude chlapeček.

Jana Tvrdíková a známý gólman Ondřej Kolář se vzali v září roku 2022. Tehdy jim dal požehnání i přísný podnikatel Jaroslav Tvrdík, který se nechal slyšet, že je velmi spokojený s tím, koho si dcera vybrala na společnou cestu životem.

Zamilovaná dvojice nyní na Instagramu oznámila, že z mocného podnikatele udělají dědečka.

Není tajemstvím, že Ondra Kolář měl zpočátku obavy z tchána. Ten prý dlouho nevěřil, že to fotbalista s jeho dcerou myslí vážně. Z Koláře si také utahovali spoluhráči v kabině, že má místo v brance jisté, když chodí s dcerou šéfa. Tvrdík nyní doufá, že vnouček se vydá na dráhu fotbalisty.

Jaroslav Tvrdík má za sebou náročnou operaci:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, kolik bude vydělávat David Pastrňák

Dnes už se Tvrdík i Kolář usmívají, našli k sobě cestu a spojuje je nejen fotbal, ale rodinu tmelí silné pouto, které po narození miminka bude ještě pevnější.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.