Celebrity

10. března 2023 20:59

redakce Prima Ženy

Diana Kobzanová porodila.Třetí holčičku si nadělila ve čtyřiceti, chvíli před narozeninami

TOP STAR magazín 2018 (18) - Diana Kobzanová je dvojnásobnou maminkou

Moderátorku, modelku a bývalou královnu krásy Dianu Kobzanovou (40) si mnozí diváci pamatují například kvůli legendární show VyVolení. Dvojnásobná maminka se ze zraků veřejnosti stáhla už v roce 2014, když porodila první dceru Ellu. Od té doby jsme o ní moc neslyšeli, málokdo tak vůbec tušil, že je těhotná. Nyní však Diana těsně před svými narozeninami porodila třetí dcerku.

Diana Kobzanová má s hokejistou Michaelem Frolíkem (35) dvě dcery, Ellu a Lily. Už po porodu první z nich se tak trochu stáhla z veřejnosti a není aktivní ani na sociálních sítích. Chvíli před svými narozeninami, které bude mít 24. 3., přivedla Diana na svět třetí holčičku. Se zprávou přišel web Expres.cz a dle zdroje pořadu Showtime dostala třetí dcera Kobzanové a Frolíka jméno Nelly.

Titul Miss České republiky získala Diana Kobzanová v roce 2001, kvůli divoké minulosti, konkrétně svléknutí se pro časopis Leo, jí byl později odebrán. S ředitelem soutěže měl tento incident ještě soudní dohru. V letech 2002 až 2006 žila s fotbalistou Martinem Jiránkem. V roce 2006 –2007 moderovala reality show VyVolení. Později se proslavila jako moderátorka v radiu a v roce 2011 představila vlastní talk show Drzá Diana, kterou moderovala až do roku 2014.

Přečtěte si také: Silikony jim zvýšily sebevědomí. Které české krásky si nechaly vylepšit prsa?

Pár měsíců po porodu dcery Elly v prosinci 2014 oznámila pracovní pauzu a od té doby je o moderátorce slyšet jen málo. V dubnu 2018 přivedla na svět druhou dcerku Lily. Vzhledem k „odříznutí se“ od zraků veřejnosti můžeme jen hádat, zda třetí holčičku ukáže například na sociálních sítích.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.