Není pokojíček pro miminko moc smutný a tmavý? Těhotná Švantnerová odhalila soukromí

Těhotná Nikol Švantnerová

Porod prvního potomka se nezadržitelně blíží, ale modelka Nikol Švantnerová (30) i její partner Ondřej Antoš jsou na příchod nového člena domácnosti už nachystáni i natěšeni. Půvabná modelka nyní fanouškům prostřednictvím Instagramu ukázala, jak bude pokoj pro miminko zařízený.

Modelka Nikol Švantnerová se netají tím, že domácnost má zařízenou v jednoduchých barvách. Je otázka, zda to není na škodu. Okouzlující žena ráda na plesy a společenské akce nosí výrazné modely plné energie, možná by nebylo na škodu, kdyby se trošku rozzářil i její domov. Ale Nikol doma preferuje bílou a šedou barvu, je tak prý spokojená. Do těchto barev je vyladěný také pokojíček pro prvního potomka.

Dětské království je už zcela zařízené. Klidný spánek miminka budou hlídat plyšová zvířátka, zejména zajíčkové a medvídci jsou opravdu kouzelní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muži nabízejí ženě velké částky za mateřské mléko

„Další část království. Miluju každý detail, už se nám tu začíná rozrůstat i ta růžová. Ještě pár detailů a drobností, ale už teď je pro tu malou princeznu vše připraveno,“ pochlubila se modelka, která už je v 9. měsíci těhotenství a velký den klepe na dveře.

Nikol Švantnerová zatím neprozradila, jak se bude holčička jmenovat. Ve hře je podle informací Prima Ženy české i exotické jméno. „Jména máme vymyšlená snad od prvních schůzek, co jsme spolu s přítelem randili. Takže jména máme vybraná, i když jsme ještě nevěděli, že spolu budeme mít dítě. Ale zatím neprozradíme,“ vysvětlila sympatická kráska.

Sdílejte článek
Štítky miminko bydlení domov dětský pokoj Nikol Švantnerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.