Manželka hokejisty Tomáše Hertla porodila. Rodiče dali synovi krásné jméno

Hokejista Tomáš Hertl s manželkou Anetou na světě přivítali svého druhého syna. Vybrali pro něj krásné jméno, které obsahuje jeden zajímavý detail.

Český hokejový útočník Tomáš Hertl v posledním zápase chyběl a v sestavě týmu Žraloků ze San José byste ho hledali marně. Důvodem jeho absence ale byla ta nejkrásnější možná věc. Jeho manželka Aneta totiž začala rodit. Přivedla na svět v pořadí už druhého chlapečka, takže rodina se rozrostla o dalšího muže.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Přítelkyně Jaromíra Jágra ukázala hluboký dekolt

Původně byl termín porodu naplánován na později, ale miminko se nakonec rozhodlo, že se na svět podívá o něco dříve. Jen pár hodin před porodem Aneta na sociálních sítích zveřejnila snímky z těhotenského focení, na kterém pózují i s prvním synem Tobiasem.

Na jménu se rodiče nemohli shodnout

Oba rodiče o výběru jména dlouhou dobu diskutovali. Nemohli najít něco, co by se líbilo jim oběma. Nakonec ale takové jméno přece jenom našli. Chlapečkovi dali jméno Theo. Všichni tři kluci v rodině mají na začátku svého jména stejné písmeno. Bude tedy pokračovat v následnictví jmen, které začínají na písmeno „T“.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Sdílejte článek
Štítky dítě miminko porod hokejista Jaromír Jágr celebrity Tomáš Hertl San Jose Sharks rodina porod hokejista Aneta Hertlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.