Celebrity

28. února 2023 19:31

Tomáš Durčák

Zakázali mi křičet a pak na mě zapomněli. Yvetta Blanarovičová promluvila o porodu

Originální seriály právě online na prima+

Syn herečky a zpěvačky Yvetty Blanarovičové (59) Matyáš právě slaví půlkulaté 35. narozeniny a jeho milující maminka se mu rozhodla popřát veřejně. Při té příležitosti mimo jiné zavzpomínala na začátek synova života, kterého nakonec porodila za poměrně dramatických okolností poté, co na ni v porodnici tak trochu „zapomněli“.

Yvetta Blanarovičová se svým synem často vyráží na společenské akce, kde je jejím doprovodem. I proto ho paradoxně dlouhou dobu veřejnost, ale i novináři, považovali za možného partnera či milence. „Matyáš byl vůbec výborný, protože on mě hodně cvičil… zejména moji psychiku, no…,“ prozradila herečka a zpěvačka, která po rozvodu s prvním manželem Pavlem Tomanem syna vychovávala sama, v Show Jana Krause.

„Letí to, ale přesně před 35 lety jsi se narodil. Bylo 29. února ráno, bylo hodně porodů, měla jsem bolesti, ale těšila se na tebe,“ zavzpomínala Yvetta na den svého porodu na Instagramu, kde synovi chtěla popřát k jeho krásným půlkulatinám. Při té příležitosti však přidala i méně známou historku o svém pobytu v porodnici, který nebyl zrovna bezproblémový.

Mohlo by vás zajímat: Eva Perkausová plánuje další miminko. Život se dvěma dětmi si ale neumí představit

„Přišla sestra, pozdravit „hérečku“, hned mi připomněla, že před měsícem rodila taky jedna taková a řvala jak na lesy, tak že doufá, že dám s tímto typem předvádění se pokoj. A tak jsem dala. Tiše jsem se v oddělené kóji snažila nemyslet na bolesti. Od osmi rána do půl druhé po půlnoci,“ popsala Blanarovičová ne příliš vlídný přístup zdravotní sestry.

Jenže jak se ukázalo, herečka byla dle pokynů sestry tak potichu, že na ni nakonec jak tato ráznější zdravotnice, tak její kolegyně a kolegové, zcela zapomněli. Což málem skončilo pro nastávající maminku i jejího nenarozeného syna tragicky. „Zapomněli na mě. Pak náhodou někdo vešel, slyšela jsem jenom křik a rychle mne přesunuli na sál. Probrala jsem se na JIPce. Ale narodil jsi se. Prvního března. Byl jsi pro mne nejhezčí dítě na světě,“ popsala dramatický porod i dojemné první setkání se synem Blanarovičová.

V závěru svého dlouhého přání pak synovi Matyášovi popřála za to, že jí oplácí její lásku a má pro ni vždy úsměv i pochopení. Její text se setkal u fanoušků s velkou podporou. „Jako bych četla o porodu mého syna, obdobné zkušenosti,“ napsala jedna z fanynek. „Vypadá jako váš brácha,“ složil Yvettě poklonu další sledující, který jen potvrdil, jak snadné je myslet si, že Matyáš není její syn, ale partner či bratr.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.