Pět žen, které po porodu vypadají perfektně! Perkausová či Boho. Jaký mají fígl?

Modelka Jitka Boho o mateřství

Udržet si postavu po porodu není vždy nejlehčí úkol. Tyto slavné ženy vám však dokážou, že je to možné. Eva Burešová, Olga Menzelová a další krásky, které po miminku vypadají stále božsky.

Každé tělo je sice jiné, ale správná životospráva a dostatek pohybu vám zaručí perfektní postavu v každém věku. A co si budeme povídat, většina maminek se tak úplně nezastaví, takže k vysportované figuře mají dobré předpoklady. Následující slavné ženy jsou jasným důkazem toho, že i po porodu můžete vypadat naprosto skvěle. Jak se udržují a jaké jsou jejich tipy pro štíhlou postavu?

Jitka Boho (31)

Vítězka soutěže Česká Miss roku 2010 a zpěvačka Jitka Boho (31) je dvojnásobnou maminkou. Vychovává sedmiletou dcerku Rosalii a před dvěma měsíci přivedla na svět syna Tadeáška. A jak sama přiznává, občas je to náročné. „Opravdu s přibývajícím počtem dětí je znát, že prostě člověk nestíhá tak, jak by chtěl. A tím, že já jsem perfekcionistka i co se týče domácnosti, tak občas, jak se říká, padám na hubu. Protože si nenechám pomoct, to je taková moje trošku negativní vlastnost. Odmítám pomoc, protože mám za to, že si to udělám nejlíp,“ vysvětlila s úsměvem Jitka Boho pro pořad Showtime.

Zpěvačka už v minulosti prozradila, že nejraději tráví čas s Rosálkou venku. „Milujeme přírodu a procházky. Chodíme do lesa, do parků, u rodičů na Vysočině máme rády procházky po okolí, v létě houbaření a zahrádku. Rosi to má ráda tam, kde se může hrabat v hlíně, dělat lektvary z kamínků, šišek a klacíků. Samozřejmě ji baví i kolo nebo koloběžka, to jsou zase aktivity, které ji dokážou aspoň trošičku unavit,“ sdělila Boho pro Život v Česku.

Eva Burešová (29)

Také herečka Eva Burešová (29) je dvojnásobnou maminkou. Vychovává syny Nathana a Tristana Williama. Druhého chlapečka má s kuchařem Přemkem Forejtem (35). Burešová se nebojí ukazovat realitu a krátce po porodu přiznala, že se jí nabraná kila nedaří shodit tak snadno jako po prvním chlapečkovi. „Tohle těhotenství je jiné než to první, tělo se nevrací zpátky tak rychle, ale já mu dávám čas. Dokázalo úžasné věci. Byla jsem devět měsíců pod takovým tlakem a v takovém stresu, že mu budu vděčná do konce svého života a každou jizvu budu milovat a ctít!“ napsala ke svému příspěvku na Instagramu. Uběhlo pár měsíců a hlavní postava ze seriálu ZOO vypadá úchvatně.

Eva Perkausová (29)

Moderátorka Eva Perkausová (29) je usměvavé sluníčko, zdá se ale, že díky mateřství snad září ještě víc. Syna Kiliana má s manželem, podnikatelem Ivanem Heckem (40). Teprve teď jí končí šestinedělí, ale její postava vypadá snad lépe než předtím. Blonďatá kráska před časem sdílela stories z posilovny, kde na sobě má žlutý top a legíny. Obepnutý outfit ukazoval perfektní postavu, kterou má moderátorka jen pár týdnů po porodu zpět. Perkausová vždy patřila mezi ženy, které se aktivně věnují pohybu. I během těhotenství rekreačně běhala a občas navštívila fitness centrum. Fanoušci na sociálních sítích Evičku zasypávají obdivnými komentáři a my se nedivíme. „Jako takto krásně a sexy vypadat po porodu? Neuvěřitelné,“ píše například jedna žena.

Monika Marešová (41)

Influencerka Monika Marešová (41) nedávno přivedla na svět své první miminko – dcerku Alex, kterou má s moderátorem Leošem Marešem. Necelého půl roku po porodu už začínala pomalinku cvičit a její postavu by jí mohla závidět i kdejaká dvacítka. „Vzhledem k tomu, že stále kojím, nechodím úplně běhat, to není příjemné. Protahuju se a buduju vnitřní svaly,“ prozradila Marešová na konci září pro Super.cz. Kromě běhání se věnuje také józe a posilování. V minulosti přiznala, že hodně ujíždí na sladkém, které miluje. Zároveň má ale podle svých slov dobré geny a ve shazování nadbytečných kil jí pomohlo právě to kojení. Podstoupila někdy nějaké estetické úpravy? Pro pořad Showtime se upřímně rozpovídala o tom, jak bojuje se známkami stárnutí.

Olga Menzelová (44)

Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) zraje jako víno. Trojnásobná maminka Olga Menzelová (44) si aktuálně s rodinou užívá dovolenou v Jihoafrické republice, kam vyrazila po boku svého partnera, egyptologa Miroslava Bárty. Filmová producentka žije aktivním životem a na sociálních sítích své fanoušky zásobuje videopříspěvky o cvičení. A jak je vidět, její tipy jsou opravdu efektní, soudě podle jejího dokonalého těla. Menzelová před časem prozradila trik na ploché bříško! A v čem tkví podle ní tajemství vypracované postavy? „Jediné, co je potřeba, je pravidelnost. Stačí pár minut… Já se mučím nejraději ráno,“ svěřila se Menzelová Blesku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.