Celebrity

27. prosince 2022 20:35

Vanesa Havlíková

Miss Kateřina Kasanová se stala maminkou. Rodiče dali miminku staročeské jméno

Vítězka soutěže krásy z roku 2017 Kateřina Kasanová (23) se stala maminkou. Společně s partnerem fotbalistou Tomášem Petráškem (30) v porodnici v pražském Podolí přivítali na svět chlapečka, kterého pojmenovali krásným staročeským jménem.

„Antonín Petrášek, narozen 27.12.2022,“ napsala na své sociální sítě k fotografii novorozeného miminka čerstvá maminka Kateřina Kasanová. Během chvíle se objevily gratulace od přátel i fanoušků.

S fotbalistou polského týmu Tomášem Petráškem tvoří modelka pár téměř dva roky byla to prý láska na první pohled. „Jsem zamilovaná, stojí vedle mě totiž muž, kterého si vážím, je plný hodnot, má velké srdce a jsem na něj moc pyšná,“ svěřila se minulý rok zamilovaná modelka pro Super.cz.

Stejné city ke své partnerce chová i novopečený tatínek. „Každý den mám moment, kdy se zastavím a řeknu si, jak moc jsem vděčný, že se naše cesty spojily. Jsi moje velká opora a také nejen statečná a skvělá žena, ale hlavně výjimečný člověk. Děkuji za to, že jsi a za to, že se vedle Tebe mohu cítit sám sebou, takový jaký jsem,“ napsal na své sociální sítě fotbalista k jedné ze společných fotografií s partnerkou, kterou požádal před půl rokem o ruku. Kateřina se radostnou událostí pochlubila až v 9. měsíci těhotenství. Mladý pár se nyní raduje z prvního společného potomka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.