Celebrity

18. února 2023 10:44

Tomáš Durčák

Veronika Arichteva zvedla sebevědomí všem ženám. Ukázala své břicho bez retuše

3 v 1 Arichteva, Partlova, Stibrova

Herečka Veronika Arichteva (36) je už dva a půl roku šťastnou maminkou a nebojí se s fanoušky podělit o to, co všechno mateřství obnáší. A to nejen ve smyslu starání se o dítě, ale i ohledně změn, které porod na ženském těle zanechá. V plavkách tak nyní bez studu a obav ukázala své bříško, které se některé ženy snaží za každou cenu ukrývat.

Veronika si aktuálně i s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (46), a jejich společným synem Lukem Christem (2) užívá krásy Dominikánské republiky. Rodinka zde prožila i svátek zamilovaných a nyní si naplno vychutnává moře a sluníčko. Spokojená maminka na pláž vyrazila v bikinách, v nichž se rozhodla vyfotit tak, aby bylo vidět její aktuální bříško.

„S břichem na trh. Je se mnou už dva a půl roku všude,“ popsala poporodní realitu mnoha žen Veronika a dodala: „Umím ho i schovat. Ale proč, viď. Nejsem „vytuněná“ máma, ale jsem šťastná máma. A trochu líná máma.“ Zároveň ihned hashtagem #tvlNeNejsemTehotna uklidnila všechny zvěsti o tom, zda náhodou není na cestě další potomek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nikol Štíbrová zuřila kvůli nezodpovědným rodičům

O tom, že podobným bříškem se může bez obav pochlubit řada matek, daly herečce v komentářích vědět fanynky. A nejen ty. „Tsssss, takový pidibřicho, ukážu ti moje, to je kousek,“ okomentovala fotku Arichtevy její kolegyně, herečka Alice Bendová (49). „Mám ho lehce přes plavečky,“ dodala se smíchem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Syna Veroniky Arichtevy museli hospitalizovat v nemocnici

Podporu a slova uznání pod fotku přidala celá řada žen, které jsou rády, že někdo ve světě dokonalých fotek plných filtrů ještě umí ukázat i skutečnost. „Seš ženská, seš krásná, seš milovaná. Není potřeba se nijak obhajovat. Těla jsou různá, a to tvoje je boží,“ napsala Veronice k fotografii herečka, zpěvačka a hlavně další maminka Eva Burešová (29).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.