Celebrity

24. března 2023 08:57

Eliška Reiglová

Diana Kobzanová se pochlubila krásnou dcerkou. Řekla, proč manžel nestihl porod

Bývalá modelka a královna krásy Diana Kobzanová (41) před dvěma týdny přivedla na svět holčičku. S hokejistou Michaelem Frolíkem (35) už tak má tři krásné děti. Na sociální sítě přispívá sporadicky, snímek novorozené dcerky je prvním příspěvkem téměř po roce. Prozradila i jméno dcery.

Diana Kobzanová se ze zraků veřejnosti stáhla už v roce 2014, když porodila první dceru Ellu. Od té doby jen čas od času sdílela fotografie na Instagram, i na ty ale byla skoupá. Proto není divu, že nikdo neměl tušení, že čeká třetí dítě. Holčička pro ni byla tak trochu předčasný narozeninový dárek a nyní ji poprvé ukázala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ewa Farna promluvila o potratu. Čekalo se, až dítě zemře

„Nelly Frolik, 9. 3. 2023. Narodila se trošku dřív na Floridě. Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému neplánovanému porodu nestihl. Froldovi jsem řekla, ať v této nejdůležitější části sezony zůstane s týmem a pomůže k nejlepšímu výsledku v playoff. Tatínka si užijeme, až splní klubové povinnosti,“ napsala bývalá modelka ke snímku rozkošné dcerky.

Konec kariéry a nenápadnost

Titul Miss České republiky získala Diana Kobzanová v roce 2001, kvůli divoké minulosti, konkrétně svléknutí se pro časopis Leo, jí byl později odebrán. S ředitelem soutěže měl tento incident ještě soudní dohru.

V letech 2002 až 2006 žila s fotbalistou Martinem Jiránkem. V roce 2006–2007 moderovala reality show VyVolení. Později se proslavila jako moderátorka v rádiu a v roce 2011 představila vlastní talk show Drzá Diana, kterou moderovala až do roku 2014.

Pár měsíců po porodu dcery Elly v prosinci 2014 oznámila pracovní pauzu a od té doby je o moderátorce slyšet jen málo. V dubnu 2018 přivedla na svět druhou dcerku Lily. Vzhledem k „odříznutí se“ od zraků veřejnosti jen málokdo očekával, že se na sociálních sítích třetí holčičkou pochlubí.

Diana Kobzanová v Show Jana Krause (2014)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.