Celebrity

24. března 2023 08:57

Eliška Reiglová

Diana Kobzanová se pochlubila krásnou dcerkou. Řekla, proč manžel nestihl porod

Bývalá modelka a královna krásy Diana Kobzanová (41) před dvěma týdny přivedla na svět holčičku. S hokejistou Michaelem Frolíkem (35) už tak má tři krásné děti. Na sociální sítě přispívá sporadicky, snímek novorozené dcerky je prvním příspěvkem téměř po roce. Prozradila i jméno dcery.

Diana Kobzanová se ze zraků veřejnosti stáhla už v roce 2014, když porodila první dceru Ellu. Od té doby jen čas od času sdílela fotografie na Instagram, i na ty ale byla skoupá. Proto není divu, že nikdo neměl tušení, že čeká třetí dítě. Holčička pro ni byla tak trochu předčasný narozeninový dárek a nyní ji poprvé ukázala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ewa Farna promluvila o potratu. Čekalo se, až dítě zemře

„Nelly Frolik, 9. 3. 2023. Narodila se trošku dřív na Floridě. Aby bylo jasno, manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému neplánovanému porodu nestihl. Froldovi jsem řekla, ať v této nejdůležitější části sezony zůstane s týmem a pomůže k nejlepšímu výsledku v playoff. Tatínka si užijeme, až splní klubové povinnosti,“ napsala bývalá modelka ke snímku rozkošné dcerky.

Konec kariéry a nenápadnost

Titul Miss České republiky získala Diana Kobzanová v roce 2001, kvůli divoké minulosti, konkrétně svléknutí se pro časopis Leo, jí byl později odebrán. S ředitelem soutěže měl tento incident ještě soudní dohru.

V letech 2002 až 2006 žila s fotbalistou Martinem Jiránkem. V roce 2006–2007 moderovala reality show VyVolení. Později se proslavila jako moderátorka v rádiu a v roce 2011 představila vlastní talk show Drzá Diana, kterou moderovala až do roku 2014.

Pár měsíců po porodu dcery Elly v prosinci 2014 oznámila pracovní pauzu a od té doby je o moderátorce slyšet jen málo. V dubnu 2018 přivedla na svět druhou dcerku Lily. Vzhledem k „odříznutí se“ od zraků veřejnosti jen málokdo očekával, že se na sociálních sítích třetí holčičkou pochlubí.

Diana Kobzanová v Show Jana Krause (2014)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.