Diana Kobzanová těhotenství tajila. Fotku s bříškem ukázala až po porodu

Bývalá modelka a královna krásy Diana Kobzanová (40) před časem přivedla na svět třetí holčičku. I tu má s hokejistou Michaelem Frolíkem (35). Celé těhotenství i porod se jí podařilo před veřejností utajit.

Diana Kobzanová se ve 40 letech stala trojnásobnou maminkou. Se svým partnerem, o pět let mladším hokejistou Michaelem Frolíkem, spolu nějakou dobu žili v Kanadě, v roce 2021 se ale přestěhovali zpátky do Evropy.

Čtěte také: Diana Kobzanová porodila.Třetí holčičku si nadělila ve čtyřiceti, chvíli před narozeninami

Nyní rodina žije opět v České republice. Pár spolu má dcerku Ellu, která přišla na svět v roce 2014, Lily se narodila o čtyři roky později. Modelka na sociálních sítích není aktivní už od roku 2020, kdy přidala poslední fotografii. Je vidět, že si své soukromí střeží a osobní věci pouští do světa jen málokdy.

Nyní se však dostala ven informace o narození jejich třetího uzlíčku štěstí jménem Nelly. Fotografie z Floridy, na kterých Kobzanová pózuje ještě s těhotenským bříškem, zveřejnila na Instagramu její kamarádka Tereza Peterová.

Utajované těhotenství

Kobzanová je v utajování zběhlá, není to totiž poprvé, co si informaci o jiném stavu nechala pro sebe. „Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí,“ cituje její slova deník Blesk.

Mohlo by vás zajímat: Kevin ze Sám doma je podruhé otcem. Se snoubenkou tajili narození syna tři měsíce

Její partner Frolík na sociálních sítích přidává rodinné fotografie také velice sporadicky. Před narozením třetí dcerky se však rozpovídal o rodičovství. „Nebudu tvrdit, že bych třetí dítě nechtěl. Dokázal bych si to představit, že bychom zapracovali na chlapečkovi, ale moje polovička se na to moc netváří a já hlavně asi kluky dělat ani neumím, takže je velká pravděpodobnost, že by to byla třetí holka,“ vtipkoval hokejista.

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina porod těhotenství dcera celebrity Michael Frolík Diana Kobzanová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.