Celebrity

20. června 2023 17:00

Tomáš Durčák

Denisa Pfauserová zvládla porod na jedničku. Stihla si před ním i zatančit

TOP STAR magazín 2018 (06) - Denisa Pfaušerová - bydlení

Známá herečka Denisa Pfauserová je čerstvě maminkou a sklízí k narození své dcery gratulace ze všech stran. Až nyní se však rozhodla svěřit s tím, co vlastně samotnému porodu předcházelo. Po celou dobu těhotenství zůstávala velmi aktivní jak pracovně, tak sportovně. Asi vás proto nepřekvapí, že jen pár hodin před prvními kontrakcemi hrála v divadle a pak si ještě střihla pořádný domácí tanec.

Jsou maminky, které na poslední dny před porodem vzpomínají především ve spojení s bolavými zády, únavou a stavem, kdy jsou schopny povětšinou jen ležet. Denisa Pfauserová, známá mimo jiné z pohádky Řachanda či seriálu ZOO, má však odjakživa energie na rozdávání a ani v těhotenství tomu nebylo jinak.

Jak ukazují její posty na sociálních sítích za posledních několik měsíců, nastávající maminka navzdory rostoucímu bříšku nevynechávala pravidelné běhání, cvičení ani cestování. Odpočinek si nedala ani od práce, a měla tak neustále poměrně nabitý program. Byť termín porodu lékař stanovil na 20. června, ještě pět dní předtím Denisa hrála v divadle.

To zřejmě ještě netušila, že už za pár hodin přijdou první kontrakce a následující den brzy ráno s partnerem Martinem Kučerou přivítají na světě dceru Nailu. A tak si ještě před odchodem z divadla udělala čas na dotazy svých fanynek. Prozradila jim mimo jiné novinky o seriálu ZOO nebo to, že pro dceru ještě tak úplně nemají přichystaný dětský pokoj.

Až s několikadenním odstupem Denisa ukázala, jak vypadaly její poslední chvíle před porodem. Po příchodu domů z práce, který zaznamenala jejich bezpečnostní kamera, se pustila do tance. „Tohle musím sdílet ještě jednou. Naše bezpečnostní kamera krásně zachytila náš běžný každodenní život. Marťa vařil, já se vracela z divadla a rovnou chytla refrén. Asi za čtyři hodiny poté jsem měla první kontrakci,“ napsala herečka pobaveně do jednoho ze svých stories.

Čtěte také: Očistná pouť do Santiaga. Denisa Pfauserová se vydala na 250 kilometrů dlouhou cestu

V něm je vidět, jak to po příchodu domů okamžitě rozjela na píseň Neverending Story z pohádky Nekonečný příběh. V tu chvíli ještě vůbec netušila, že se zanedlouho bude balit do porodnice, kde další den v 7:02 ráno přijde na svět její dcera. Fanoušci Denisy Pfauserové, kterých má na Instagramu již téměř 100 tisíc, se pravděpodobně již nemohou dočkat, až uvidí, co všechno bude energická herečka zvládat jako máma.

Sdílejte článek
Štítky porod tanec práce Instagram pohyb energie dcera partner průběh herečka maminka Denisa Pfauserová Martin Kučera

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.