Celebrity

20. července 2023 16:50

Eliška Reiglová

Těhotná Myslivcová na premiéře Barbie seděla na schodech. Opřela se do lidí v sále

V úterý se v Česku konala dlouho očekávaná premiéra filmu Barbie v hlavních rolích s Margot Robbie a Ryanem Goslingem. Nemohly si ji nechat ujít známé osobnosti, mezi kterými byla také Dominika Myslivcová. Ta se zanedlouho stane maminkou, a tak promítání bylo jednou z posledních akcí, kterou si před porodem mohla užít. Přiznala ale, že vinou organizace a lidského faktoru si odnesla spíše nepříjemný zážitek.

Panenka Barbie, celým jménem Barbara Millicent Roberts, byla světu poprvé představena v roce 1959. Od té doby mnohokrát změnila podobu, stala se nejoblíbenější hračkou milionů děvčátek po celém světě a také jistou ikonou. Dominika Myslivcová ji může mnoha lidem připomínat – je blond, okatá a růžová barva k ní prostě patří. Premiéru filmu o Barbie si tak pochopitelně nenechala ujít.

Outfit, v němž influencerka dorazila, leckoho šokoval. Odhalila těhotenské bříško v celé jeho kráse, velmi krátký růžový top doplnila sukénkou stejné barvy. Událost si před samotným promítáním užívala naplno – pózovala, poskytovala rozhovory a bavila se s dalšími hosty. Rozčarování ovšem přišlo, když se měla jít posadit.

Neochota a sezení na schodech

„Nejprve jsem si myslela, že ten film ve finále ani neuvidím, protože na premiéře byla nějaká zvláštní organizace. Bylo to na jména, každý měl mít svoje vlastní místo a je samozřejmě logické, že lidé, kteří dávali rozhovory nebo se fotili, přišli do sálu o malinko později. No a to byl zrovna náš případ. Přišli jsme do sálu a zjistili jsme, že si nemáme kde sednout a že tam není jediné volné místo,“ rozvyprávěla se Myslivcová na sociální síti.

Čtěte také:

„Seděli jsme na schodech. Nejsem žádná přecitlivělá těhule, která by měla pocit, že se svět točí kolem ní, ale tohle mě trochu zarazilo, protože lidé viděli, že tam sedíme na zemi, a nikdo se nezvedl. Prostě žádný chlap se nezvedl. To mě šokovalo víc než celý film, protože se úplně ukázala povaha lidí,“ postěžovala si blondýnka, která se stane maminkou už co nevidět.

Nakonec byl problém vyřešen, organizátoři našli dvě volná místa a Dominika Myslivcová se tak mohla ze schodů přesunout do pohodlného sedadla. To však nic nezměnilo na jejím údivu nad tím, jak se na ni mohli lidé zkrátka jen koukat a nedělat nic s tím, že v evidentně pokročilé fázi těhotenství sedí na zemi.

„Já vám musím říct, že kdybych viděla někoho jiného těhotného sedět na zemi, bez váhání se zvednu, sednu si na schody já a pustím ho na své místo. Ale nikoho v tom sálu to nenapadlo. Takže premiéra byla fajn... Šokovalo mě chování všech lidí v sálu, a to si myslím, že je důvod ke stydění,“ dodala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.