Celebrity

20. července 2023 10:45

redakce Prima Ženy

Iva Janžurová a Jana Paulová se zvěčnily v plavkách. Tanga jdou prudce z módy, vzkazují

Léto je v plném proudu a s ním i plavková sezona. Toho si jsou dobře vědomy i slavné osobnosti, Ivu Janžurovou (82) a Janu Paulovou (68) nevyjímaje. Ze společné dovolené na Korfu se pochlubily snímkem v koupacím oděvu, který ani zdaleka nepřipomíná pro dnešní dobu typické vše odhalující bikiny.

Ivu Janžurovou a Janu Paulovou spojuje dlouholeté přátelství. Proto není žádným překvapením, že se dvě z největších českých hereckých hvězd vydaly na společnou dovolenou. Na prosluněném řeckém ostrově Korfu načerpávají energii z moře a užívají si hodnotného volného času po boku té druhé.

Čtěte také: Den, kdy se Janžurová podruhé narodila. Herečka promluvila o děsivém divadelním zážitku

Léto je sezonou, během které na sociálních sítích převažují fotografie v plavkách. Svá těla už ukázala spousta slavných (nejen) žen. Janžurová s Paulovou se rozhodly na tento trend reagovat osobitě a s humorem. Zapózovaly tak, jak to dělá celá řada dalších slavných osobností, jejich snímek je ale přece jen velmi odlišný.

„Pozor! Tanga jdou prudce z módy! Hit z letošního Korfu,“ napsala Iva Janžurová k fotografii na Instagramu, na které s Janou Paulovou pózuje v netradičním koupacím oděvu. Pruhované jednodílné plavky v červené a bílé barvě s delšími nohavicemi nicméně oběma velmi sluší. Kdoví, třeba tuto módu přenesou do Česka.

Iva Janžurová na sebe v minulosti prozradila spoustu věcí:

Sdílejte článek
Štítky plavky Instagram móda Korfu Česko Iva Janžurová trend Jana Paulová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.