Celebrity

20. července 2023 10:45

redakce Prima Ženy

Iva Janžurová a Jana Paulová se zvěčnily v plavkách. Tanga jdou prudce z módy, vzkazují

Léto je v plném proudu a s ním i plavková sezona. Toho si jsou dobře vědomy i slavné osobnosti, Ivu Janžurovou (82) a Janu Paulovou (68) nevyjímaje. Ze společné dovolené na Korfu se pochlubily snímkem v koupacím oděvu, který ani zdaleka nepřipomíná pro dnešní dobu typické vše odhalující bikiny.

Ivu Janžurovou a Janu Paulovou spojuje dlouholeté přátelství. Proto není žádným překvapením, že se dvě z největších českých hereckých hvězd vydaly na společnou dovolenou. Na prosluněném řeckém ostrově Korfu načerpávají energii z moře a užívají si hodnotného volného času po boku té druhé.

Čtěte také: Den, kdy se Janžurová podruhé narodila. Herečka promluvila o děsivém divadelním zážitku

Léto je sezonou, během které na sociálních sítích převažují fotografie v plavkách. Svá těla už ukázala spousta slavných (nejen) žen. Janžurová s Paulovou se rozhodly na tento trend reagovat osobitě a s humorem. Zapózovaly tak, jak to dělá celá řada dalších slavných osobností, jejich snímek je ale přece jen velmi odlišný.

„Pozor! Tanga jdou prudce z módy! Hit z letošního Korfu,“ napsala Iva Janžurová k fotografii na Instagramu, na které s Janou Paulovou pózuje v netradičním koupacím oděvu. Pruhované jednodílné plavky v červené a bílé barvě s delšími nohavicemi nicméně oběma velmi sluší. Kdoví, třeba tuto módu přenesou do Česka.

Iva Janžurová na sebe v minulosti prozradila spoustu věcí:

Sdílejte článek
Štítky plavky Instagram móda Korfu Česko Iva Janžurová trend Jana Paulová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.