Celebrity

24. listopadu 2023 12:50

Šarlota Chmelařová

Dominika Myslivcová se pochlubila synem. Roztomilý chlapeček má kočárek za sto tisíc

Influencerka Dominika Myslivcová je známá tím, že si potrpí na luxus. Není proto divu, že svému synovi chce dopřát totéž. Malý Derian má nádherně zařízený pokojíček a jeho kočárek stál jako auto.

Dominika Myslivcová (29) na sociálních sítích pravidelně zveřejňuje střípky ze svého života. Největší radost jí momentálně dělá její tříměsíční syn Derian, kterého má s partnerem Zdeňkem Chytilem. Influencerka je známá tím, že si potrpí si na značkové věci. A přesně takový luxus se snaží dopřávat i svému chlapečkovi, který jí momentálně dělá tu největší radost.

Mohlo by vás zajímat: Dominika Myslivcová ukázala pokojíček pro syna. Nechybí vybavení za statisíce

Pro svého prvorozeného syna chce novopečená maminka pochopitelně to nejlepší, a ještě před jeho narozením mu vybavila pokojíček vkusným nábytkem a doplňky, které vyšly na nemalé peníze.

Luxusní kočárek a doplňky za statisíce

Krásná blondýnka se před časem na sociálních sítích pochlubila fotkou z procházky se synem. „Vyvezla jsem toho svého mini bosse na čerstvý vzdoušek. A i odfotit jsem se zvládla, konečně. Takže naše první kočárková,“ napsala Dominika na Instagram. Luxusní kočárek značky Dior vyjde zhruba na 165 tisíc korun. K tomu nechyběla ani řada dalších doplňku. Například přebalovací taška se dá pořídit za 70 tisíc korun.

Čtěte také: Dominika Myslivcová se v kině bála, že porodí. Snad to nebude tady, smála se

A maminka myslela na každý detail. Sama sebe oblékla ve stejném stylu. Od značky Dior na sobě měla šátek i kabelku. Na sociálních sítích se ale našli i tací, kteří si neodpustili rýpavý komentář. „Divit se kritice, když to ve skutečnosti vypadá tak, že to děcko máte jen na okrasu na Instagram,“ napsal například jeden sledující. Dominika se ale jen tak nedala. „Já se tady v té republice už opravdu nedivím ničemu. Ano, já celé noci v klidu spím, neustále nepřebaluji, nekojím, neperu, nežehlím. Ano, mám ho „jen“ na okrasu,“ odpověděla sarkasticky Myslivcová.

Dominika Myslivcová těšně před porodem:

Sdílejte článek
Štítky děti mateřství kočárek Dior celebrity syn Dominika Myslivcová Derian

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.