Dominika Myslivcová ukázala pokojíček pro syna. Nechybí vybavení za statisíce

Influencerka Dominika Myslivcová už netrpělivě očekává příchod svého prvního potomka. Syn by mohl přijít na svět už každým dnem a nastávající maminka se se svými sledujícími podělila o kompletní podobu dětského pokojíčku.

Dominika Myslivcová (28) patří mezi osobnosti, které milují luxus. Blondýnka si potrpí na značkové oblečení, a tak se dá očekávat, že to samé bude chtít dopřát i svému prvorozenému chlapečkovi. Na Instagramu se se svými sledujícími podělila o krásný dětský pokojíček, který svému miminku spolu s partnerem připravili.

Mohlo by vás zajímat: Moc růžové u mě doma nečekejte, překvapila Dominika Myslivcová

„Jak jsem slíbila, pokojík v plné kráse. Nemůžu se nabažit, teď už jen chybí to/ten nejkrásnější,“ napsala k videu na sociálních sítích Dominika. Celá místnost je laděná do modro-bílé barvy. Vše působí velice elegantně a vkusně. Myslivcová na kvalitě nábytku i jednotlivých dekoracích rozhodně nešetřila. „Určitě je to pro náročnější klientelu, jak cenově, tak i kvalitou. Například cena přebalovací komody je cca 30 tisíc korun,“ citoval influencerku web Extra.cz.

Společně s partnerem Zdeňkem Chytilem se pro své dítě rozhodli pořídit kvalitní výbavu. Cena kočárku se pohybuje zhruba kolem 165 tisíc korun. Na záběrech je vidět i luxusně vybavený šatník, ve kterém nechybějí kousky od značek jako jsou Gucci a Louis Vuitton nebo botičky od Fendi v hodnotě téměř 9 tisíc korun.

Za porod císařským řezem kritika od fanoušků

Dominika Myslivcová se také před časem svěřila s tím, že bude na doporučení lékaře rodit císařským řezem. Ten tak rozhodl ze zdravotních důvodů. To ale zvedlo ze židle řadu jejích sledujících. „By mě zajímalo, proč všechny celebrity rodí dneska císařem, si to jednoduše zaplatily, protože nechtějí rodit přirozeně,“ rýpala v komentářích například jedna žena. „Protože přirozený porod by nedala,“ doplnila další.

Čtěte také: Těhotná Myslivcová na premiéře Barbie seděla na schodech. Opřela se do lidí v sále

Nastávající maminka se k vlně nenávisti rozhodla vyjádřit. „V životě by mě nenapadlo, kolik emocí dokáže udělat císařský řez. Můj doktor toho ví mnohem více než nějaký lidi na internetu. Hleďte si svého,“ poslala rázný vzkaz všem kritičkám a kritikům Myslivcová. Pro tu je aktuálně nejdůležitější, aby vše proběhlo v pořádku.

Dominika Myslivcová je ráda, že ji nikdo netlačí do svatby:

Sdílejte článek
Štítky dítě miminko pokojíček celebrity chlapeček influencerka rodina Dominika Myslivcová domov

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.