Celebrity

16. října 2023 09:40

Tomáš Durčák

Největší obava každé mámy: Dominika Myslivcová vezla dvouměsíčního syna do nemocnice

Influencerka Dominika Myslivcová se s partnerem Zdeňkem Chytilem již téměř dva měsíce těší z narození svého syna Deriana. Novopečená maminka však nyní zažila chvíle hrůzy a paniky, když musela s maličkým synem okamžitě vyrazit do nemocnice ve strachu, že by mu mohlo jít o život.

O svůj nepříjemný zážitek se Dominika podělila s fanoušky na Instagramu, kde divokou noc detailně popsala. Vše se točilo okolo speciální ponožky pro malé děti, která měří a hlídá, jakou mají novorozenci hladinu kyslíku. A přesně tento přístroj začal večer u postýlky s malým Derianem pípat. „Zničehonic začal řvát radar, že má blbé hodnoty a kyslík pod 80 %. A ne, nelapal po dechu,“ začala své vyprávění Myslivcová.

„Začala jsem samozřejmě panikařit a tím, že jsem nachlazená, mám kašel, ztratila jsem hlas, tak jsem si už představovala všechno možné, jestli nemá covid nebo laryngitidu, nebo bůhvíco ještě,“ popsala hrozné chvíle, kdy se bála o synův život, Dominika. I když syn nevykazoval žádné známky dušení, okamžitě jej naložila do auta a vyrazila do nemocnice hledat první pomoc. Přístroj totiž mohl již dopředu varovat před blížícím se vážným stavem malého Deriana.

„Vyšetřili ho a raději si nás nechali přes noc na pozorování, kromě rýmy je malý v pořádku,“ dodala pak Dominika s tím, že lékaři u syna žádné podezření na nedostatečné okysličení organismu nenašli. A jak dodala, někdy může být nejmodernější technologie určená k hlídání zdraví malého dítěte pro rodiče spíš na škodu. „Řekli mi, že se může stát, že to monitor blbě vyhodnotí a udělá falešný poplach,“ povzdechla si influencerka, za jejíž noc plnou paniky, hrůzy a stresu zřejmě jeden takový poplach může.

Hodně rovněž závisí, jestli rodiče takovýto přístroj správně nastaví, aby skutečně měřil ty správné hodnoty. Sama Myslivcová ostatně přiznala, že se s podložkou ještě stále učí zacházet, maminkou je ostatně teprve ani ne dva měsíce. A v neposlední řadě jde o elektroniku, která zkrátka může občas chybovat. „Jsem se z toho málem sesypala a už se mu to normálně bojím na tu nohu dát,“ uzavřela influencerka. Na druhou stranu se asi nenajde máma, která by své dítě v takové situaci okamžitě neodvezla do nemocnice, nebo mu nezavolala sanitku.

Dominika Myslivcová měla pár dnů před příchodem syna z porodu obavy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.