Celebrity

16. října 2023 09:40

Tomáš Durčák

Největší obava každé mámy: Dominika Myslivcová vezla dvouměsíčního syna do nemocnice

Influencerka Dominika Myslivcová se s partnerem Zdeňkem Chytilem již téměř dva měsíce těší z narození svého syna Deriana. Novopečená maminka však nyní zažila chvíle hrůzy a paniky, když musela s maličkým synem okamžitě vyrazit do nemocnice ve strachu, že by mu mohlo jít o život.

O svůj nepříjemný zážitek se Dominika podělila s fanoušky na Instagramu, kde divokou noc detailně popsala. Vše se točilo okolo speciální ponožky pro malé děti, která měří a hlídá, jakou mají novorozenci hladinu kyslíku. A přesně tento přístroj začal večer u postýlky s malým Derianem pípat. „Zničehonic začal řvát radar, že má blbé hodnoty a kyslík pod 80 %. A ne, nelapal po dechu,“ začala své vyprávění Myslivcová.

„Začala jsem samozřejmě panikařit a tím, že jsem nachlazená, mám kašel, ztratila jsem hlas, tak jsem si už představovala všechno možné, jestli nemá covid nebo laryngitidu, nebo bůhvíco ještě,“ popsala hrozné chvíle, kdy se bála o synův život, Dominika. I když syn nevykazoval žádné známky dušení, okamžitě jej naložila do auta a vyrazila do nemocnice hledat první pomoc. Přístroj totiž mohl již dopředu varovat před blížícím se vážným stavem malého Deriana.

„Vyšetřili ho a raději si nás nechali přes noc na pozorování, kromě rýmy je malý v pořádku,“ dodala pak Dominika s tím, že lékaři u syna žádné podezření na nedostatečné okysličení organismu nenašli. A jak dodala, někdy může být nejmodernější technologie určená k hlídání zdraví malého dítěte pro rodiče spíš na škodu. „Řekli mi, že se může stát, že to monitor blbě vyhodnotí a udělá falešný poplach,“ povzdechla si influencerka, za jejíž noc plnou paniky, hrůzy a stresu zřejmě jeden takový poplach může.

Hodně rovněž závisí, jestli rodiče takovýto přístroj správně nastaví, aby skutečně měřil ty správné hodnoty. Sama Myslivcová ostatně přiznala, že se s podložkou ještě stále učí zacházet, maminkou je ostatně teprve ani ne dva měsíce. A v neposlední řadě jde o elektroniku, která zkrátka může občas chybovat. „Jsem se z toho málem sesypala a už se mu to normálně bojím na tu nohu dát,“ uzavřela influencerka. Na druhou stranu se asi nenajde máma, která by své dítě v takové situaci okamžitě neodvezla do nemocnice, nebo mu nezavolala sanitku.

Dominika Myslivcová měla pár dnů před příchodem syna z porodu obavy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.