Celebrity

23. srpna 2023 10:20

Tomáš Durčák

Dominika Myslivcová porodila. Syn přišel na svět císařským řezem

Dominika Myslivcová těsně před porodem

Populární influencerka Dominika Myslivcová (28) je maminkou. Na sociálních se pochlubila novorozeným synem, který přišel na svět plánovaným císařským řezem. Od ní a šťastného tatínka Zdeňka Chytila dostal jméno Derian.

Milovnice luxusu a přepychu Dominika Myslivcová na svět přivedla prvního potomka. Na Instagramu prozradila i jeho jméno. Napsala: „Derian. Muž mého života.“ K příspěvku přidala srdíčko a dvě fotografie z porodnice.

Doma už na malého Deriana čeká luxusní zázemí včetně překrásného pokojíčku, který pro něj rodiče připravili. Influencerka se mimo jiné pochlubila, že jen přebalovací komoda díky své kvalitě vyšla na cca 30 tisíc korun.

Čtěte také: Dominika Myslivcová se v kině bála, že porodí. Snad to nebude tady, smála se

Myslivcová se na základě doporučení svého lékaře už dopředu rozhodla rodit císařským řezem, což znamenalo, že měla pevně daný termín porodu právě na 22. srpna 2023. Některé ženy na sociálních sítích nad rozhodnutím Myslivcové kroutily hlavou, a dokonce se do ní v komentářích strefovaly s tím, že by přirozený porod nezvládla.

Mohlo by vás zajímat: Dominika Myslivcová odjela do porodnice. Už za pár hodin bude maminkou

Nejspíš je ovlivnilo i přiznání Myslivcové, že má z porodu strach. „Jsem z toho nervózní, protože nevím, co mě čeká. Někteří říkají, že je to úplně na pohodu, někde zase čtu nejhorší bolest, takže nevím, no. Bojím se,“ přiznala Dominika pár týdnů před porodem webu eXtra.cz. Vůči vlně kritiky se ovšem ohradila. „V životě by mě nenapadlo, kolik emocí dokáže udělat císařský řez. Můj doktor toho ví mnohem víc než nějací lidi na internetu. Hleďte si svého,“ vzkázala lehce podrážděně svým hejtrům tehdy ještě nastávající maminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.