Celebrity

21. srpna 2023 12:50

Eliška Reiglová

Dominika Myslivcová odjela do porodnice. Už za pár hodin bude maminkou

Influencerka Dominika Myslivcová (28) už netrpělivě očekává příchod svého prvního potomka. Na sociálních sítích prozradila, že už v úterý přijde její syn na svět plánovaným císařským řezem. Vydala se proto se zabalenou taškou do porodnice a těší se, že už za několik hodin bude maminkou.

Se svým současným partnerem Zdeňkem, se kterým se na veřejnosti poprvé ukázala loni na podzim, se Dominika Myslivcová vydala do porodnice. Na úterý má naplánovaný císařský řez, během něhož přijde na svět její vytoužený chlapeček. S informací se pochlubila na sociálních sítích s tím, že chce, aby její fanoušci tento moment prožívali s ní.

„Čeká nás velký krok do neznáma a já vůbec nevím, co očekávat… od porodu, od mateřství, vlastně od všeho. A trošku se začínám bát, ale to je asi přirozené. Takže prosím všechny, zítra na nás moc moc myslete,“ napsala influencerka k fotografii, na níž s partnerem stojí ve dveřích a chystají se k odjezdu do nemocnice.

Strach z porodu

Dominika Myslivcová nepatří k ženám, které by se těhotenstvím nechávaly kdovíjak omezovat. Proto i v devátém měsíci chodila na společenské akce a vypadala na nich fantasticky. Nezastírala ovšem, že se bojí, aby se miminku nezachtělo na svět právě ve společnosti.

Čtěte také: Těhotná Myslivcová na premiéře Barbie seděla na schodech. Opřela se do lidí v sále

„Neřeknu, kdy přesně, ale je to opravdu za pár dní, takže doufám, že to nebude dneska,“ odpověděl blonďatá influencerka minulý týden na předpremiéře Kazmova filmu webu Prima Ženy na dotaz, kdy očekává, že přivede na svět svého prvorozeného synka. Tou dobou už měla sbalenou i tašku do porodnice.

„Nechávala jsem to na poslední chvíli, jsem takový flegmatik a nechávám si na všechno čas. Ale už jsem to opravdu stihla, protože mě trošku vyděsily komentáře některých maminek, které předčasně porodily,“ dodala.

Podívejte se na Dominiku Myslivcovou pár dní před porodem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.