Jakub Štáfek je dvojnásobným otcem. Dcerka dostala pohádkové jméno

Oblíbený herec Jakub Štáfek (33) se v létě roku 2022 stal ženatým mužem. Za manželku si vzal matku své malé dcery Olívie a nyní mají tři členové této rodinky další důvod k radosti. Herci a jeho krásné ženě se narodila druhá dcerka, která dostala pohádkové jméno.

Jakub Štáfek, kterého si diváci oblíbili například v seriálu Hořký svět, se stal dvojnásobným otcem. Na jaře roku 2021 přivítal na světě prvorozenou dceru Olívii, v létě 2022 si řekl ano s krásnou Dominikou a srpen letošního roku je pro něj dalším důvodem k oslavě – jeho manželka přivedla na svět druhou holčičku s pohádkovým jménem Jasmína.

Herec už v minulosti přiznal, že ač si přál chlapce, holčička mu změnila život. Myslí si ale, že ať bude mít dětí, kolik chce, budou to jen samé dcery. Zatím se zdá, že v této skromné předpovědi pro sebe samotného se zatím nemýlil. „Budu se opakovat, ale ženy by měly vládnout světu. Jasmína Štáfková,“ napsal pyšný otec na Instagram ke snímkům s novorozenou dcerkou.

Zbroják na nápadníky

Oblíbený herec nemá příliš ve zvyku kdovíjak otevřeně hovořit o svém soukromí, proto dopředu neprozradil, kdy se jeho druhé dítě narodí, ani jakého bude pohlaví. Oznámení na sociálních sítích proto bylo pro jeho fanoušky o to radostnější novinkou.

Čtěte také: Štáfek: Úplně se zhrozím, když mě v zahraničí poznají Češi

Ještě než se mu narodila druhá dcerka, uvažoval oblíbený herec o své otcovské budoucnosti. „Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ řekl Jakub Štáfek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jak vypadala svatba Jakuba Štáfka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.