Jakub Štáfek je dvojnásobným otcem. Dcerka dostala pohádkové jméno

Oblíbený herec Jakub Štáfek (33) se v létě roku 2022 stal ženatým mužem. Za manželku si vzal matku své malé dcery Olívie a nyní mají tři členové této rodinky další důvod k radosti. Herci a jeho krásné ženě se narodila druhá dcerka, která dostala pohádkové jméno.

Jakub Štáfek, kterého si diváci oblíbili například v seriálu Hořký svět, se stal dvojnásobným otcem. Na jaře roku 2021 přivítal na světě prvorozenou dceru Olívii, v létě 2022 si řekl ano s krásnou Dominikou a srpen letošního roku je pro něj dalším důvodem k oslavě – jeho manželka přivedla na svět druhou holčičku s pohádkovým jménem Jasmína.

Herec už v minulosti přiznal, že ač si přál chlapce, holčička mu změnila život. Myslí si ale, že ať bude mít dětí, kolik chce, budou to jen samé dcery. Zatím se zdá, že v této skromné předpovědi pro sebe samotného se zatím nemýlil. „Budu se opakovat, ale ženy by měly vládnout světu. Jasmína Štáfková,“ napsal pyšný otec na Instagram ke snímkům s novorozenou dcerkou.

Zbroják na nápadníky

Oblíbený herec nemá příliš ve zvyku kdovíjak otevřeně hovořit o svém soukromí, proto dopředu neprozradil, kdy se jeho druhé dítě narodí, ani jakého bude pohlaví. Oznámení na sociálních sítích proto bylo pro jeho fanoušky o to radostnější novinkou.

Čtěte také: Štáfek: Úplně se zhrozím, když mě v zahraničí poznají Češi

Ještě než se mu narodila druhá dcerka, uvažoval oblíbený herec o své otcovské budoucnosti. „Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ řekl Jakub Štáfek v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jak vypadala svatba Jakuba Štáfka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.